LİDER EMLAK ÇANKIRI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Çankırı LİDER EMLAK ÇANKIRI

LİDER EMLAK ÇANKIRI, Çankırı şehrinde gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunan öncü bir firmadır. Şehirdeki en güvenilir emlak danışmanlık firmalarından biri olarak bilinmektedir.

Tarihçe

LİDER EMLAK ÇANKIRI, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

LİDER EMLAK ÇANKIRI, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Her bütçeye uygun gayrimenkul seçenekleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Geniş gayrimenkul portföyü
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Hızlı ve güvenilir işlem süreçleri
LİDER EMLAK ÇANKIRI, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Emlak ihtiyaçlarınız için güvenilir bir danışmanlık hizmeti arıyorsanız, LİDER EMLAK ÇANKIRI sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez LİDER EMLAK ÇANKIRI Yorumlar - 1

user265092

Çankırı LİDER EMLAK ÇANKIRI Emlak Ajansı gayet profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olduklarını gördüm. İlgili ve tecrübeli kadrosu ile her türlü emlak işleminde yardımcı oluyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Ağustos 2024
Yavuz Sabri Altuntaş

Yavuz Sabri Altuntaş

Kiralık ev bakmaya geldiğimiz Çankırı’da bizi çok iyi karşılayıp bütün soru işaretlerini kaldıran bir işletmedir. Muharrem Bey ve Fatih Bey bütün samimiyetiyle yardımcı oldular. Dürüstlüğün, samimiyetin ve insanlığın paradan önce geldiği bir işletme. Fatih Ağabey ve Muharrem Ağabeye tekrar çok teşekkür ediyorum. Herkese örnek olması dileğiyle

2023:07:05 08:39:18
Se Kk

Se Kk

Memur olarak yeni atandığım bu şehirdeki güvenli bölgeler için gönül rahatlığıyla Fatih Beye danıştık, kendisi inanılmaz destek oldu bizlere. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Ev bakanlar için ilk adres bu emlak olmalı kesinlikle. Biz de yorumlara bakarak gitmiştik ve hüsrana uğramadık. Tekrar buradan da teşekkür ederiz.

2023:02:21 21:20:20
SENEM OZTEMIR

SENEM OZTEMIR

Ahmet Bey ve Fatih Bey bize çok yardımcı oldular, ayrıca çok misafirperverler ve sanki emlakçı değilde kiracı gibi davrandılar. İşimiz olmasa da dükkanın önünden geçerken muhakkak çay içiyoruz :) teşekkür ederiz

2023:05:24 11:26:10
makale aranıyor

makale aranıyor

Memur olarak ev bakmaya geldik. Fatih bey ihtiyaçlarınıza göre araştırma yaptı ve evi tutmamıza çok yardımcı oldu.Şehir hakkında bilgi verip, işlerimizi kolaylaştırdı. Teşekkürler. Elif.

2023:02:21 19:32:55
Degim Mustafa

Degim Mustafa

İlgili güvenilir bir emlak şirketi yardımları için teşekkürler.

2023:08:10 11:32:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı Kapalı
  • Çarşamba Kapalı
  • Perşembe Kapalı
  • Cuma Kapalı
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar 08:30–19:30

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı