Eliçabuk Emlak

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Çankırı Eliçabuk Emlak

Eliçabuk Emlak, Çankırı şehrinde gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren bir firmadır. Şehrin en köklü emlak firmalarından biri olan Eliçabuk Emlak, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir.

Tarihçe

Eliçabuk Emlak, 1990 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Yılların verdiği deneyim ve uzman kadrosuyla, müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Eliçabuk Emlak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, adil ve rekabetçi fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Her bütçeye uygun seçenekler sunarak, müşterilerinin beklentilerini karşılamayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Geniş portföy seçenekleri
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Hızlı ve güvenilir işlem süreçleri
Eliçabuk Emlak, müşterilerine sağladığı kaliteli hizmet, geniş portföy seçenekleri ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir emlak firmasıdır. Siz de güvenilir bir şekilde gayrimenkul alım satım işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, Eliçabuk Emlak'a başvurabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Eliçabuk Emlak Yorumlar - 1

user265078

Çankırı Eliçabuk Emlak Emlak Ajansı gayet profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren ve ihtiyaçları doğru şekilde karşılayan bir firma. Emlak işlemlerinde yardımcı olmaları ve doğru bilgi vererek yönlendirmeleri beni çok memnun etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Ağustos 2024
Basar Toprak

Basar Toprak

Herkese merhaba, çok sıkıntılı ev bulmakta zorlandığımız bir dönemde Mert bey ve babası İbrahim bey bize çok güzel destek olup ayrıntılı bir şekilde titiz bir çalışma ile güleryüz ve sabırla ev bulma sürecinde çok yardımcı olup bu süreci atlatmamizda gerek prosedür gerek insiyatif kullanarak destek oldular.Çankırı'da tavsiye edebileceğimiz en iyi emlak ofislerinden biridir. Güler yüzlü olmaları da takdir edilesi tekrar teşekkür eder gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

2023:08:23 19:56:38
İlknur Koçyiğit

İlknur Koçyiğit

Adana'dan eğitim için Çankıra'ya gitmem gerekti ve emlakçıların çoğunu aradım ve az kalsın dolandırılıyordum.Mert Beyi aradığım da istediğim daire tutulmuştu ama başka şehire gitmenin verdiği huzursuzluk ile tüm sorularımı sordum ve gayet ilgili bir şekilde tüm sorularımı cevapladı.Çankırı'ya geldiğimde de hiçbir emlakçı ile konuşmadan direk kendisini aradım ve yanına gittim.İnsan ilişkileri ve korkularımı yenmesi sayesinde şehiri bile sevdim diyebilirim.Çok özenli ve güler yüzlü şekilde ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum.Güven ile gidebilirsiniz.İşini severek yapan biri ile karşılaşabilmek çok güzel.

2023:10:05 15:46:37
Mustafa Petek

Mustafa Petek

İl dışından hiç evi görmeden Eliçabuk emlaktan evi kiraladım. Mert bey ve hasan beyin ilgi alaka güvenilirlik ve açık sözlülüklerinden dolayı çok teşekkür ederim, bütün her şey için aboneliklerime kdar bıkmadan ilgilendiler.

2023:08:17 09:43:32
mustafa özcan

mustafa özcan

Eliçabuk emlak ile ev kiraladım. Memnun kaldım. Dürüst güvenilir tecrübeli hızlı çalışanları ile memnun edici hizmet sağladılar. Hicbir ayrıntıyı atlamadan herşeyi tek tek anlatıyorlar. Çok teşekkür ederim.

2023:09:02 07:25:06
Ayse AKTAS

Ayse AKTAS

Çankırı da bulunan evimin satışı sürecinde gerçekten her türlü emeğini gösteren Eliçabuk Emlak'a teşekkürü bir borç biliyorum.Ankara da yaşıyor olmama rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım ve evimi değerinde bir bedele sattım. Emekleriniz için çok teşekkür ederim. İl dışında yaşayıp Çankırı da gayrimenkulü olan herkes gönül rahatlığıyla Eliçabuk Emlak ile çalışabilir. Tekrar teşekkür ederim...

2023:08:14 14:57:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar 11:00–17:00

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı