Necmettin Erbakan Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Çankırı Necmettin Erbakan Parkı

Çankırı Necmettin Erbakan Parkı, şehrin merkezinde yer alan geniş ve yeşil bir parktır. Park, ziyaretçilere dinlenme ve eğlence imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Çankırı Necmettin Erbakan Parkı, şehrin en eski parklarından biridir. Adını Türkiye'nin eski başbakanlarından Necmettin Erbakan'dan almıştır. Park, yıllar içinde birçok yenileme ve düzenleme çalışmalarıyla bugünkü halini almıştır.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

  • Park girişi ücretsizdir.
  • Park içinde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları bulunmaktadır.
  • Parkta kafeterya ve restoran gibi hizmetler de mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Doğal ve yeşil bir ortam sunar.
  • Şehir merkezine yakın konumuyla kolay ulaşım imkanı sağlar.
  • Farklı etkinlikler ve organizasyonlar için uygun bir mekandır.
Çankırı Necmettin Erbakan Parkı, şehirde doğanın tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir mekandır. Aileler, çocuklar ve gençler için keyifli bir gün geçirebilecekleri bir ortam sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Necmettin Erbakan Parkı Yorumlar - 1

user264894

Çankırı Necmettin Erbakan Parkı oldukça geniş ve yeşilliklerle dolu bir park. Burada yürüyüş yapabilir, piknik yapabilir ve çocuklar için oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca parkın içinde bulunan gölet de oldukça güzel bir manzara sunmaktadır. Ancak bazı alanlarda bakım gerektiren yerler bulunmaktadır. Genel olarak keyifli bir atmosfere sahip olan bu parkı ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

15 Ağustos 2024
Çağrı SU

Çağrı SU

52 bin metrekarelik alana yapılan park içerisinde; çocuk oyun alanı, fitness alanı, seyir terasları, ağaç altı oturma alanları, süs havuzu, otopark, barbeküleri ile birlikte 50 adet piknik ünitesi yer alıyor.Mevcut ağaçlar korunarak farklı türde 500 adet büyük ağaç ve yaklaşık 10 bin adet çalı bitkisi var...

2019:05:29 17:07:39
adem erdal

adem erdal

Piknik yapilacak güzel bir yer sabah gir akşama kadar otur, tuvalet var çeşme var alkol içki yasak, ister kahvaltı ister mangal yap ortam iyi cankirida kaleye yakın güzel o piknik alanı

2023:10:07 19:28:52
zeki inal

zeki inal

Ağaçlar çamlar büyüdüğün de harika bir yer olacak. Güler yüzlü görevliler tarafından karşılanmaktasınız. Tarihi Kale nin altında mümtaz bir piknik alanı, Çankırı'ya geldiğiniz de mutlak uğramanız gereken bir yer. emeği geçenlere teşekkür ederiz.

2018:09:04 13:18:17
Ali Aksakal

Ali Aksakal

Park güzel. Arabaları içeri almıyorlar. Herşeyi elinizde taşımak zorunda kalıyorsunuz. Etraf temiz. Ama çoğu mangalı kırmışlar. Bekçisi var. Gece 12 de kapatıyorlar. Hadi çıkın diyorlar

2022:05:20 11:35:50
Onur Erciyas

Onur Erciyas

Gayet hoş, sakin bir yer. Akşam saatlerini daha bir sevdim. Kafa dinlemek ve hava almak için gidilebilir.

2021:10:15 22:17:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı