Joyana Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Joyana Otel Çankırı

Joyana Otel, Çankırı şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Joyana Otel, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, misafirlerine kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet vermektedir.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

Joyana Otel, konforlu ve modern odalarıyla konuklarına rahat bir konaklama imkanı sunmaktadır. Otelde sabah kahvaltısı ve ücretsiz Wi-Fi gibi olanaklar bulunmaktadır. Fiyat politikası ise konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi
  • Sabah kahvaltısı imkanı
Joyana Otel, misafirlerine sunduğu konforlu ve huzurlu ortamıyla tercih edilmesi gereken bir konaklama seçeneğidir. Şehir merkezine yakın konumu ve kaliteli hizmet anlayışıyla konuklarına unutulmaz bir deneyim yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Joyana Otel Yorumlar - 1

user264644

Çankırı Joyana Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

14 Ağustos 2024
Where to eat

Where to eat

Çankırı’da kalınabilecek tek otel.Oda kahvaltı kalitesi yeterli.Tek sıkıntılı nokta gece bi ara havalandırmadan çok ses geldi 15/20dk boyunca o biraz can sıkıcı oldu. Haricinde temizlik, karşılama herşey tam not.

2024:01:24 07:38:25
deniz idikut

deniz idikut

Kesinlikle restaurantına gitmelisiniz net. Güler yüzlü çalışanları olsun nezih ortamı olsun, harika şefler harika yemekler. Hayatımda bir yemeğe bu kadar aşık oldum o da pastırmalı cheddar soslu bonfile, bu kadar lezzetli olabilir sakın ha sakın Çankırı'da ne yiyeceğiz ya diye düşünmeyin, harikulade, ellerinize emeğinize sağlık.

2024:01:18 23:24:07
mustafa LC

mustafa LC

Otelde arkadaşlarım konakladilar ve otelden çok memnun kaldılar ben otelin restoranında yemek için gittim. Gayet güzel elit Çankırı manzarasını seyredebileceğiz güzel bir restoran.

2024:01:17 16:33:13
Sümeyye Tuğlu

Sümeyye Tuğlu

24 Kasım Öğretmenler Günü yemeği için okul olarak Joyana Otele rezervasyonumuzu yaptırdık. Öncelikle Sermin Hanımın güler yüzlülüğü ve iletişimi için çok teşekkür ediyorum..Masamıza her öğretmen için hediye çiçek konulması çok zarif bir davranışı. Joyana Otel; yemeğinizi yerken, sohbet ederken Çankırı'yı kuş bakışı izleyebileceğiniz temiz, nezih, sakin bir mekan. Hepimiz güzel bir akşam geçirdik. Arkadaşlarımdan aldığım olumlu dönütler dolayısıyla bundan sonra daha sık tercih edeceğimizi düşünüyorum.

2023:11:27 11:45:22
ALperen Eksi

ALperen Eksi

Bu yıl içerisinde çok sık ziyaret edip, konakladığım bir mekan. Öncelikle çankırının en iyi oteli olmaları benim açımdan gayet sevindirici fakat tek eksikleri birtakım personellerin gereksiz tavırları. Hizmetleri gayet iyi, fiyatları sürekli değişken göstermesi ise anlamsız. Genel anlamda şehirin en iyisi olduğu aşikar.

2023:09:14 01:27:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı