Çankırı Meteoroloji Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Çankırı Meteoroloji Müdürlüğü

Çankırı Meteoroloji Müdürlüğü, Çankırı şehrinde hizmet veren bir kamu kuruluşudur. Meteoroloji Müdürlüğü, hava durumu tahminleri, iklim verileri, meteorolojik uyarılar ve diğer meteorolojik hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Çankırı Meteoroloji Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet göstermektedir. Şehirdeki hava durumu ve iklim verilerini takip etmek, meteorolojik verileri analiz etmek ve halkı meteorolojik olaylar konusunda bilgilendirmek amacıyla kurulmuştur.

Fiyat Politikası

  • Meteoroloji Müdürlüğü tarafından sunulan hizmetler ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • Hava durumu tahminleri
  • İklim verileri
  • Meteorolojik uyarılar
  • Halkı bilgilendirme hizmetleri
Çankırı Meteoroloji Müdürlüğü, şehirdeki hava durumu ve meteorolojik olaylar konusunda güvenilir ve doğru bilgiler sunmaktadır. Halkın güvenliği ve bilinçli bir şekilde hareket etmesi için önemli bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Çankırı Meteoroloji Müdürlüğü Yorumlar - 1

user264614

Çankırı Çankırı Meteoroloji Müdürlüğü Yerel Hükümet Ofisi, halkın hava durumu ile ilgili bilgilendirilmesi ve meteorolojik verilerin takip edilmesi konusunda önemli bir kurum. Personelinin ilgili ve bilgili olması da memnuniyet verici. Ancak bazen verilen bilgilerde gecikmeler yaşanabiliyor. Genel olarak başarılı bir hizmet sunuluyor. Puan : 4

14 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı