Uçak Kütüphane

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Çankırı Uçak Kütüphane

Çankırı Uçak Kütüphane, havacılık tutkunları için benzersiz bir deneyim sunan bir kütüphanedir. Burada, uçaklar, pilotlar, havacılık tarihi ve daha birçok konuda geniş bir koleksiyon bulunmaktadır.

Tarihçe

Uçak Kütüphane, 2015 yılında havacılık tutkunu bir grup gönüllü tarafından kurulmuştur. Amacı, havacılık alanında bilgi edinmek isteyen herkes için kaynak oluşturmak ve havacılık kültürünü yaymaktır.

Fiyat Politikası

Uçak Kütüphanesi, ziyaretçilere ücretsiz hizmet sunmaktadır. Herkesin bu benzersiz koleksiyonu keşfetmesine olanak tanımak için giriş ücreti alınmamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş havacılık koleksiyonu
  • Uçak simülatörü deneyimi
  • Havacılık tarihi konferansları ve etkinlikleri
  • Uzman personel tarafından rehberlik
Çankırı Uçak Kütüphanesi, havacılık tutkunları için vazgeçilmez bir destinasyondur. Burada, uçaklar hakkında bilgi edinmek, simülatör deneyimi yaşamak ve havacılık tutkunlarıyla bir araya gelmek mümkündür. Üstelik, ücretsiz giriş imkanıyla herkesi bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Uçak Kütüphane Yorumlar - 1

user264472

Çankırı Uçak Kütüphane, oldukça ilginç ve farklı bir konsepte sahip bir kütüphane. Uçak içerisinde kitap okuma imkanı sunması beni oldukça etkiledi. Kütüphanenin geniş bir kitap koleksiyonu olduğunu ve sessiz bir ortamda kitap okumak için ideal bir mekan olduğunu düşünüyorum. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Ancak uçağın içindeki dar alan bazı kişiler için rahatsız edici olabilir. Genel olarak benim için keyifli bir deneyim oldu.

14 Ağustos 2024
Ayşenur Memiş

Ayşenur Memiş

9 Eylül 2022 tarihinde gittim. Bu halde bulacağımı hiç düşünmemiştim. Hayal kırıklığına uğradım. Fotoğraf ve videoyu uçağın kırılan penceresinden çektim. Haritalarda "AÇIK," yazdığına bakmayın, maalesef KAPALI olmakla birlikte perişan bir halde. Anlamadığım şey şu: Ne zamandır burası kapalıymış, içerisi nasıl oldu da bu şekilde dağıldı, tahrip edildi? Bu kadar ilgi çekici, güzel bir projenin geldiği durum çok üzücü...

2022:09:10 16:21:24
Mehmetcan Çağlar

Mehmetcan Çağlar

Defalarca gelmeme rağmen bir defasında bile açık bulamadım hayal kırıklığı gerçekten 😞

2023:04:20 12:02:26
Umut Can DEMİRTAŞ

Umut Can DEMİRTAŞ

Kaç senedir kapalı artık açılsın uçağa merakım arttı simulatörlerden ama uçak ve iç tarafı çok güzel 2017 başında gittim ama özledim yani yaa :( :)

2021:08:29 17:52:27
Şahin Bilya Rulman Keçe Kayış

Şahin Bilya Rulman Keçe Kayış

Eski kullanılmayan uçağın muhteşem bir kütüphaneye çevrilmiş olması ilgi çekici. Ayrıca kokpit bölümüne girebileceğiniz uçağın simülasyon olarak canlı kullanabilirsiniz... Çankırı ziyareti düşünüyorsanız uğramanız gereken biryer..

2018:08:29 15:23:37
Emine Çetin

Emine Çetin

Haritalarda açık yazdığına inanarak geldik bakım nedeniyle kapalı yazıyor..yazık, kameraları kırılmış, atıl kalmış,kaderine terk edilmiş yerlerden birini daha ekledik...

2022:01:16 11:03:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:30
  • Salı 09:00–17:30
  • Çarşamba 09:00–17:30
  • Perşembe 09:00–17:30
  • Cuma 09:00–17:30
  • Cumartesi 09:00–17:30
  • Pazar 09:00–17:30

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı