Çankırı Avukat Rıdvan Çördük

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çankırı Çankırı Avukat Rıdvan Çördük

Çankırı Avukat Rıdvan Çördük, Çankırı şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. 20 yıldan fazla deneyime sahip olan Rıdvan Çördük, müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Avukat Rıdvan Çördük, 2000 yılında Çankırı'da kendi avukatlık bürosunu kurarak hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde edindiği tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde birçok başarılı dava sonuçlandırmış ve müvekkillerine adaletin sağlanmasında yardımcı olmuştur.

Fiyat Politikası

Çankırı Avukat Rıdvan Çördük, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin maliyeti, davanın karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yaklaşımla, uygun fiyatlarla kaliteli hukuki hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli bir avukatlık bürosu
  • Adaletin sağlanması için kararlı ve etkili bir hukuki destek
  • Şeffaf ve adil fiyat politikası
  • Müvekkillerle güvene dayalı uzun vadeli ilişkiler kurma
Çankırı Avukat Rıdvan Çördük, hukuki sorunlarınızda size yardımcı olmak için burada. Profesyonel yaklaşımı, deneyimli kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir avukatlık bürosudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Çankırı Avukat Rıdvan Çördük Yorumlar - 1

user264457

Çankırı Avukat Rıdvan Çördük, işini titizlikle yapan ve müvekkillerine karşı son derece saygılı bir avukat. Kendisine danıştığım konularda her zaman profesyonelce yardımcı oldu. Kesinlikle güvenilir bir avukat.

14 Ağustos 2024
Ayhan ALTINSOY

Ayhan ALTINSOY

Kiracım ile yaşadığım sorunda yasal haklarımı bana ve evimden çıkmayan kiracıma iletti. Normal şartlarda icra takibi, tahliye davası ve sonrasında istinaf düşünen, beni 2 yıla kadar uğraştıracağını belirten kiracımı ikna ederek evimden çıkmasını sağladı. Avukatlık sadece hukuk bilgisi sahibi olmak değil aynı zamanda uygulayabilmek olduğunu gösterdi. Kendisine çok teşekkür ederim, benimle benzer durumumda olanlara yol gösterici olabileceğini düşünüyorum.

2023:10:05 06:52:00
Mücahit Kapdan

Mücahit Kapdan

Bir daire sahibiyim. Kiracım ile sözleşmemiz bitmesine rağmen evi boşaltmıyordu. Bu konuda Avukat Rıdvan Çördük ile iletişime geçtim. Avukat Bey, konuyu çok iyi anladı ve bana yasal haklarım konusunda kapsamlı bilgi verdi. Ayrıca dava sürecini de titizlikle yönetti. Sonuç olarak, kiracımı yasal yollardan evden çıkartabildim.Avukat Bey'in profesyonel yaklaşımı ve özverili çalışmasından dolayı çok memnun kaldım. Kendisine ve hukuk bürosuna teşekkür ederim.

2023:09:26 21:04:45
Hacer Çürük

Hacer Çürük

Çankırı avukat arayışındayken kendisi ile iletişime geçtiğimde süreç hakkında izlenecek yolları takip edilecek işlemleri detaylı olarak anlattı. Danışmanlık hizmetinde mesai ye bağlı değil müvekkile istediği zaman arayıp bilgi alabileceğini hatırlatıyor ve ben işimin başındayım, takipteyim duygusu beni oldukça rahatlatıyor kendisine teşekkür ediyorum.

2023:11:04 13:04:46
İsmail çördük

İsmail çördük

Hız sınırını ihlal eden ve alkollü bir şekilde araç kullanan bir sürücünün neden olduğu kazada köprücük kemiğimi ve bilek kemiğimi kırdım. Ayrıca, aracım çok ciddi hasar gördü. Karşı tarafın suçlu olduğunu ve maruz kaldığım haksız eylem sebebiyle hak ettiğim tazminatı almamda büyük katkısı var. İtiraf etmem gerekir ki, hakkımı elde edeceğime ve karşı tarafın hak ettiği cezayı alacağına hiçbir inancım yokken, Rıdvan Bey sayesinde tazminatımı eksiksiz aldım kendisine burdan Teşekkürlerimi iletiyorum

2023:10:08 13:13:13
Bengisu Duran

Bengisu Duran

Uğramış olduğum sosyal medya üzerinden hakaret suçu ile ilgili şikayet işlemlerini başlatıp hızlı bir şekilde sonuçlandırdı. Alanında uzman ve ilgili bir çankırı avukat kendisine teşekkür ederim.

2023:12:13 19:47:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı