Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Çankırı Arçelik

Çankırı Arçelik, beyaz eşya ve elektronik eşya sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. 1955 yılında kurulan şirket, yıllar içinde kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tanınmıştır.

Tarihçe

Arçelik, Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olup, uzun yıllara dayanan köklü bir geçmişe sahiptir. Şirket, teknolojik yenilikleri takip ederek sürekli olarak ürün yelpazesini genişletmiş ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemiştir.

Fiyat Politikası

Çankırı Arçelik, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak, herkesin ihtiyacına uygun bir çözüm sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve dayanıklı ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Teknolojik yenilikleri takip eden bir marka
Çankırı Arçelik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çankırı Merkez Arçelik Yorumlar - 1

user264261

Çankırı Arçelik Ev Eşyaları Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor. Mağaza çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Tek olumsuz yanı ise mağazanın biraz kalabalık olması. Ancak genel olarak memnun kaldım.Puan : 4

14 Ağustos 2024
Burak Kaya

Burak Kaya

1955 Arçelik A.Ş. İstanbul Sütlüce’de kuruldu.1959 Türkiye’nin ilk çamaşır makinesini üretti.1960 Türkiye’nin ilk buzdolabını üretti.1975 Eskişehir Buzdolabı İşletmesi üretime başladı.1977 Eskişehir Kompresör işletmesi üretime başladı.1991 AR-GE Merkezi ve Tüketici Danışma Servisi kuruldu.1993 Ankara Bulaşık Makinesi İşletmesi üretime başladı.1999 Ardem Pişirici ve Isıtıcı Cihazlar Sanayi A.Ş’yi bünyesine kattı.2000 Arçelik A.Ş. EFQM Kalite Başarı Ödülünü aldı.Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. üretime başladı.2001 Beko markalı ürünlerin yurtiçi pazarlama ve satış faaliyetleri Arçelik A.Ş. tarafından yürütülmeye başlandı.2002Avusturya beyaz eşya şirketi Elektra Bregenz ve Elektra Bregenz markasının alımını takiben, Alman beyaz eşya şirketi Blomberg satın alındı.İngiliz beyaz eşya markaları Leisure ve Flavel, Arçelik A.Ş. bünyesine katıldı.Romanya’nın lider buzdolabı markası ve şirketi Arctic satın alındı.Beko, İngiltere buzdolabı pazarının lider markası oldu.Arçelik’in yenilikçi ve dinamik yapısını yansıtan yeni logo lansmanı gerçekleştirildi.2005Arçelik A.Ş. 50. yılını kutladı.Rusya üretim tesislerinin temeli atıldı.Romanya’daki Arctic tesislerinde, sandık tipi derin dondurucu üretim hattı devreye alındı.Çayırova’da kurutucu üretimine başlandı ve kapasiteyi artırmak amacıyla yeni bir kurutucu fabrikası için yatırım kararı alındı.2006Rusya’da Beko LLC Buzdolabı, Çamaşır Makinesi Üretim Tesisi faaliyete geçti.Arçelik A.Ş. Beko Elektronik’in çoğunluk hissesine sahip olarak en büyük hissedar konumuna geldi.Beko markalı bulaşık ve çamaşır makineleri Çin’e ihraç edildi.Beko markası ile Türkiye Birinci Erkekler Basketbol Ligi’ne sponsor olundu.2007Mavi Işık Teknolojisi’ne sahip Side by Side (Gardırop Tipi Buzdolabı) pazara sunuldu.Beko Elektronik A.Ş., Grundig Multimedia Şirketi ve Grundig markasının tamamının sahibi oldu.Tek Tuş bulaşık makinesi tüketicilerin beğenisine sunuldu.Çin’de Beko Electrical Appliances Çamaşır Makinesi Üretim İşletmesi hizmete açıldı.2008Türkiye'nin ilk ve tek Çamaşır Kurutma Makinesi İşletmesi Tekirdağ Çerkezköy’de hizmete açıldı.Arçelik Divide&Cool (DAC): Bölünebilir Soğutma Teknolojisi tanıtıldı.Beko Elektronik A.Ş.'nin ticari unvanı Grundig Elektronik A.Ş. olarak değişti.Grundig Elektronik işletmesinde Sony için LCD TV üretimi konusunda işbirliği yapıldı.2009Arçelik A.Ş., çoğunluk hissesine sahip olduğu iştiraki Grundig Elektronik A.Ş. ile birleşme kararının ardından 29 Haziran 2009 Olağanüstü Genel Kurul’da şirketin devir alınmasına karar verdi.%45 daha az elektrik tüketen Eco panel LCD TV lanse edildi.Türkiye’nin ilk 4 kapılı buzdolabı üretildi.A enerji sınıfından %30 daha tasarruflu dünyanın daha az enerji harcayan çamaşır makinesi üretildi.Dünyanın en sessiz, en hızlı ve en az su harcayan Bulaşık Makinesi tanıtıldı.Yeni vizyonun lansmanı yapıldı.

2019:02:09 20:01:35
fikret pirahmetoğlu

fikret pirahmetoğlu

Arçelik ana bayisi

2018:06:29 15:02:38
Yunus emre

Yunus emre

Gayet güzel bir mekan

2020:02:14 16:18:18
Filiz Demir

Filiz Demir

Sanırım iyi bir mağza

2019:05:18 11:53:04
İsmail Emir

İsmail Emir

Güzel

2019:07:24 13:49:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı