Adana Yüreğir Shell Yorumlar - 0

englishteacher_ Naim Can

englishteacher_ Naim Can

Plaka yanlış girildi fiş verilmedi kendim istedim meğer plaka yanlış girilmiş diye… Yakıt depoya konduktan sonra kilitlememişler depo kapağı arabamın üstündeydi ben farkettim çok ilginç ilk defa böyle birseyle karşılaştım muhtemelen arkadaş acemiydi….

2023:08:26 06:29:49
Can Yasar

Can Yasar

Petrol çok güzel her hafta arabamı orda yıkıyorum ama makineler daha yeni olabilir köpüğü daha geniş dagıtan yeni sistem malzemeler kullanılabilir

2023:03:12 21:14:21
Asilcan Ağaçdiken

Asilcan Ağaçdiken

Tuvaletler temiz.Araç yıkama yeri var ve içeride kahve dünyasının kahveleri satılıyor.

2022:12:02 18:38:28
Cehen Net

Cehen Net

Shell petrolün en sevdiğim şeyi, personellerinin çok kibar ve ilgili olmasi. Sırf ilgilerinden dolayı ve araç yıkama ,hava vs. şeyleri için gidiyorum . Özetle orayı güzelleştiren şey çalışanlarının güzelliği... Diğer petrollere bakıyorum . Onlar sanki dağdan henüz yeni inmisler 🤣hepsi değil tabi. Tek yıldız kırma sebebimde pahalılık .

2020:09:29 16:39:44
önder topuz

önder topuz

Basınçlı su makineleri sık sık problem çıkarıyor. Herşey uygun. Güzel. Tesise giriş ve çıkış güvenli. Personel ve ortam nizami. . Alışveriş, market... ürünlerinin fiyatları normal.

2021:04:27 14:47:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Yüreğir 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı