Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Çankırı Total Akaryakıt İstasyonu

Çankırı Total Akaryakıt İstasyonu, şehrin merkezi konumunda bulunan bir akaryakıt istasyonudur. 1995 yılında hizmet vermeye başlayan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça rekabetçi olan Çankırı Total Akaryakıt İstasyonu, müşterilerine uygun fiyatlarla akaryakıt ve otomobil bakım hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca, düzenli olarak yapılan kampanyalar ile müşterilerine ekonomik avantajlar sağlamaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Yüksek kaliteli akaryakıt ve motor yağları
  • Otomobil bakım ve onarım hizmetleri
  • 24 saat hizmet veren market
  • Otopark imkanı
Çankırı Total Akaryakıt İstasyonu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyatları ile müşterilerinin güvenini kazanmış bir işletmedir. Hem araçlarınızı bakıma alabilir, hem de ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Siz de güvenilir bir akaryakıt istasyonu arıyorsanız, Çankırı Total'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Total Yorumlar - 1

user264102

Çankırı Total Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakım ve temizlik hizmetleri de oldukça başarılı. Kesinlikle tercih edilebilecek bir istasyon.

14 Ağustos 2024
Uğur Türkmenoğlu

Uğur Türkmenoğlu

Bonus üye işyeri diye girdim değilmiş hangi Total istasyonu kampanyaya giriyor girmiyor nereden bileceğiz Total deyince hepsi kampanyaya dahil olması lazım değil mi 🤔

2023:11:26 10:03:25
Tarık K

Tarık K

1 hafta önce yakıt aldım. Kartla ödeme yapıp arabamın yanına geldiğimde deponun ağzından mazot aktığını gördüm. Pompacı "Abi boru kırık herhalde." dedi. Ben de şüphelenip yakıt giriş borusunu iyice inceledim. Depo tam dolduğu için ağız kısmından sızıyor diye düşündüm. Bu hafta iki kere daha farklı şehirlerde ve farklı istasyonlarda tam depo yakıt almama rağmen bir damla mazot taşmadı veya sızmadı. Personelin yeterli eğitim görmediğini ve/veya art niyetli olduğunu düşünüyorum.

2023:07:10 06:58:19
Ali Sönmez

Ali Sönmez

Yıkama ücretine 6₺ yazmışsınız. Aracı yıkamak için 6 ₺ kutuya attığımızda ayriyeten bizden bir 6 ₺ daha ücret talep ediyor sistem, bu sefer köpük ücreti olarak. Yani 6 ₺ köpük için 6 ₺ de yıkama için toplam 12 ₺ ücret veriyorsunuz. Ama yıkama ücreti 6₺ yazıyor. Müsteriyi kandrıyorlar resmen. Köpüğü sıktığın zaman mecbur yıkayacak zihniyeti var. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Müsteriye tuzak kurmuşlar yıkamada resmen.

2023:03:12 05:02:39
ALYA SULTAN

ALYA SULTAN

Total puan gazda islemiyorlar çok yavaş hizmet

2022:10:07 10:13:17
Mesut Ceylan

Mesut Ceylan

Saat 21,40

2023:07:30 20:58:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı