Termo Abdulhalik Renda Mh.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çankırı Termo Abdulhalik Renda Mh.

Termo Abdulhalik Renda Mh., Çankırı şehrinde bulunan bir termal oteldir. Misafirlerine termal suyla tedavi imkanı sunan otel, sağlık ve dinlenme odaklı hizmetler vermektedir.

Tarihçe

Termo Abdulhalik Renda Mh., uzun yıllardır Çankırı'da hizmet vermektedir. Termal suyun sağlık üzerindeki olumlu etkilerini kullanarak misafirlerine huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Termal havuz ve spa hizmetleri ücretsizdir.
  • Oda fiyatları konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Termal suyun sağlık üzerindeki olumlu etkilerini kullanma imkanı
  • Spa ve masaj hizmetleri
  • Restoran ve kafe hizmetleri
Termo Abdulhalik Renda Mh., sağlık ve dinlenme odaklı bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Termal suyun faydalarından yararlanarak stres atmak ve sağlığınıza önem vermek istiyorsanız, bu oteli tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Termo Abdulhalik Renda Mh. Yorumlar - 1

user264069

Çankırı Termo Abdulhalik Renda Mh. Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personel güleryüzlü ve hızlı hizmet veriyor. Yakıt fiyatları da oldukça makul. Araç bakımı ve temizliği konusunda da özenli davranıyorlar. Kesinlikle tercih edilebilecek bir istasyon.

14 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı