Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Çankırı Nevi Mobilya A.Ş.

Çankırı Nevi Mobilya A.Ş., 1995 yılında kurulmuş bir mobilya mağazasıdır. Şehirdeki en köklü ve güvenilir mobilya mağazalarından biri olarak bilinmektedir.

Tarihçe

1995 yılında kurulan Nevi Mobilya A.Ş., o günden bu yana müşterilerine kaliteli ve şık mobilya ürünleri sunmaktadır. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Nevi Mobilya A.Ş., her bütçeye uygun çeşitli fiyat seçenekleri sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak, herkesin evini güzelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı malzemeler
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Çankırı Nevi Mobilya A.Ş.'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, evinizi güzelleştirmek için en doğru adres burasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Nevi Mobilya A.Ş. Yorumlar - 1

user264053

Çankırı Nevi Mobilya A.Ş. Mobilya Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada kaliteli ve şık mobilyalar bulmak mümkün. Ayrıca personelin ilgili ve yardımsever olması da memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul düzeyde. Kesinlikle tercih edilebilecek bir mağaza.

14 Ağustos 2024
Doğukan Uysal

Doğukan Uysal

Yatak odası takımı aldık, yataktan bazadan başlıktan aldığımız ürünlerin kalitesinden oldukça memnunduk. kullanım süresinin 9. ayında yatak önünde bulunan bench üzerindeki kapitone zımbaları attı. Kendileri ile iletişime geçtim. 2-3 gün sonra servisten geldiler, Sorun oluşturan parçayı (bench kapağını) söktüler götürdüler. 1 hafta içinde onarım yapılır, size tekrar teslim için arama yapılır müsaitseniz gelir takarız dediler. 2-3 hafta ses çıkmayınca ben aradım ve her defasında haftaya halledeceğiz, yarın geleceğiz, haftasonu elinizde gibi sözler dinledim. onlarca kez aradım, mağazalarına gittim, kimler üzerinden fabrikadaki ustalara kadar ulaşarak 3.5 ay sonra zoraki parçayı ancak getirttim. Bu seferde menteşeleri takmamışlar öylece göndermişler. 1 aydır arıyorum fakat asla ilgilenen yok menteşeleri kendim cebimden internetten alacağım. Garantili ürün, servis desteğimiz var gibi cümlelere inanmayın. asla yardımcı falan oldukları yok. ürünlerin garantisi size teslim edilene kadar.

2024:01:08 11:08:20
gimar dtm

gimar dtm

yıllar önce almış olduğum ürünlerde hiçbir problem yaşamadım. fiyatlar da o zaman çok makuldü. Bu sene yine nevi mobilyadan evimdeki mobilyaları yeniledim sağolsunlar yine güleryüzle samimiyetle ilgilenip gereken şekilde yardımcı oldular. Ankaraya ürünlerimi sorunsuz getirip kurulumunu gerçekleştirdiler. İyi ki varsınız Nevi Ailesi

2023:05:23 23:20:27
Mehmet Özün

Mehmet Özün

Satın almış olduğum genç odası hem kaliteli hemde uygun fiyatdı. Mağaza sorumlusu satış öncesi ve satış sonrasında çok ilgili ve güler yüzlü. Teşekkürler Nevi Mobilya ailesi...

2023:09:26 15:38:51
Ramazan Tufan

Ramazan Tufan

Öncelikle şunu belirtmem gerek mağazaya girdiğim andan itibaren aşırı ilği ve güler yüzle bizleri karşılayan Rukiye hanım✨ en ufak detaylarına kadar bizimle sabırla ilgilenen ürünlerin bütün özelliklerini anlatan ve teslimatı en hızlı şekilde sorunsuz olarak çözen Sayın Mehmet bey başta olmak üzere bütün nevi mobilya ekibine ve Rukiye hanıma çok teşekkür ederiz...👏Mobilyada doğru ve tek tercihiniz Nevi Mobilya olsun..☺️

2023:09:21 07:48:18
Davut Göktaş

Davut Göktaş

Nevi mobilyadan düğün eşyalarımızı aldık. Güleryüzlü ve sıcak davranışları bizi çok mutlu etti.elbette para önemli ama itibar ve Güleryüz daha önemli. Mağaza sorumlusu Rukiye hanım gerçekten herkese örnek olacak bir esnaf.tum çalışanlarına ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.

2023:07:12 14:14:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 08:00–20:00

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı