ERTUNCLAR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çankırı ERTUNCLAR

ERTUNCLAR, Çankırı şehrinde bulunan bir aile işletmesidir. 1985 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

ERTUNCLAR, 1985 yılında Ahmet Ertunç tarafından kurulmuştur. Başlangıçta küçük bir aile işletmesi olarak faaliyete başlayan ERTUNCLAR, zamanla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümüş ve gelişmiştir.

Fiyat Politikası

ERTUNCLAR, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Fiyat politikası her zaman şeffaf ve müşteri odaklıdır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ürünler
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
  • Deneyimli ve profesyonel kadro
ERTUNCLAR, müşterilerine sunduğu kaliteli ürünler, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez ERTUNCLAR Yorumlar - 1

user264040

Çankırı ERTUNCLAR Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personeller güler yüzlü ve hızlı hizmet veriyorlar. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakım ve temizlik imkanları da mevcut. Kesinlikle tercih edilebilecek bir istasyon.

14 Ağustos 2024
Av. Ahmet Aydoğmuş

Av. Ahmet Aydoğmuş

2017:08:22 20:13:43
Yusuf adem

Yusuf adem

2018:05:06 12:35:02
Satılmış Gümüş

Satılmış Gümüş

2018:09:02 11:17:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı