Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Çankırı Baskent Hali Mobilya

Baskent Hali Mobilya, Çankırı şehrinde hizmet veren köklü bir mobilya mağazasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Baskent Hali Mobilya, 30 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Baskent Hali Mobilya, her bütçeye uygun çeşitli fiyat seçenekleri sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak, herkesin evini güzelleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı malzemeler
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Baskent Hali Mobilya, müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak, evlerini şık ve konforlu hale getirmelerine yardımcı olmaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Baskent Hali Mobilya Yorumlar - 1

user263960

Çankırı Baskent Hali Mobilya mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Hem ürün kalitesi hem de müşteri hizmetleri oldukça başarılıydı. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunması da tercih sebebim oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

14 Ağustos 2024
Esma BARAN

Esma BARAN

Ürünü satarken eksik yönlerinin soylenmemesi....Üründen mağdur olup mağazaya gidince satıcınin "Ben saticiyim, ürünün eksik yönlerini söyleyemem " demesi... Garanti süresi dolmamasina rağmen bir çözüm bulunamamasi....Bir şekilde oyalayip garanti suresi dolduktan sonra "Garantisi doldu, artik birsey yapamayiz" denmesi..............

2022:10:26 10:36:56
Ümit Bıyıklı

Ümit Bıyıklı

Başkent halı mobilya mağazası tüm mobilya çeşitleri ve beyaz eşya ürünlerini satmaktadır. Ayrıca Vestel satış yetkilisi olup bu markaya ait tüm ürünlerin satışını yapmaktadır. Müşterileri ile alakaları çok güzel olup samimi bir tavır sergilemektedirler. Özellikle düğün yapacak olan ailelerin bütün düğün ihtiyaçlarını tek yerden temin edebilecekleri geniş ürün yelpazesine sahipler...

2019:08:03 14:35:35
Burcu Budak

Burcu Budak

Televizyon aldık 1 vidası eksik çıktı ilgi alaka sıfır kalite sıfır servis elemanları çok ilgisiz ve umursamaz

2022:01:08 09:09:27
Erhan Topal

Erhan Topal

Çankırı'nın en büyük mobilya ve beyaz eşya mağazası.Işlerini hakkıyla yapıyorlar bereketli kazançlar

2021:09:30 02:40:11
Şahin Kaya

Şahin Kaya

İlgi alaka çok guzel

2021:10:28 14:31:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı