KERVAN BİLGİSAYAR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Çankırı KERVAN BİLGİSAYAR

KERVAN BİLGİSAYAR, Çankırı şehrinde bilgisayar ve teknoloji alanında hizmet veren bir işletmedir. 2005 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır sektörde tecrübeli ve uzman kadrosuyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

KERVAN BİLGİSAYAR, 2005 yılında Çankırı'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli ürün ve hizmet sunma
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilere avantajlar sağlama

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman ve tecrübeli kadro
  • Hızlı ve güvenilir servis hizmeti
KERVAN BİLGİSAYAR, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlarla geniş ürün yelpazesi ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez KERVAN BİLGİSAYAR Yorumlar - 1

user263858

Çankırı KERVAN BİLGİSAYAR Elektronik Mağaza oldukça geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmeti ile dikkat çekiyor. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Mağazada bulunan ürünlerin fiyatları da oldukça makul. Tek olumsuz yanı ise mağazanın biraz kalabalık olması ve bazen sıra beklemek zorunda kalabilmek. Ancak genel olarak memnun kaldım.Puan : 4

13 Ağustos 2024
ALPER NAYCI

ALPER NAYCI

Bilgisayar yazıcı tablet gibi elektronik ürün ve aksesuarlarını alabileceğiniz, tamir ve bakım yaptırabileceğiniz, güvenilir bir işletme. Ayrıca kamera sistemleri ve toner dolumu da yaptırabilirsiniz. Kısacası elektronik adına her şey burada.

2023:10:21 10:38:53
K S

K S

Tecrübeli işçiliğini PC, Yazıcı, Monitör, Kamera sistemleri ve kurumsal çözümler için her türlü yazılım-donanım-bakım ihtiyaçlarınızda, uzmanlığını ve kariyerini yıllardır kaybetmeden devam ettiren KERVAN BİLGİSAYAR için sizin sadece ne istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır.

2018:02:22 08:10:13
MustaFa Memiş

MustaFa Memiş

Aldığınız parayı hakkettinizi mi zannediyorsunuz yapılan bütün işçilik acemice alınan para ustaca ayıp ayıp para bu kadar kolay kazanilmamali garip yetim hakkı böyle yenmemeli bilgisayar temizlenmesi için Windows kurulması için getirdik 2 laptobum da pert oldu sürekli kapanıyor daha önce kesinlikle kapanma olmuyordu 3 kere her ikisinde gitti ensonunda denilen laptop alın bitane uğraşmayın diye bunu ilkinde deseniz saten uğraşmam ne sizle ne de cihazla helal etmiyorum benim zor şartlar altında kazandığım parayı

2022:11:26 05:08:41
Şevki Tulgay

Şevki Tulgay

İlk bilgisayarı (oğluma) aldığım yer. Yaklaşık 20 yıl oldu, bilgisayarla ilgili bir sorun olursa yardımcı oluyorlar, arızaları kişi ayırtetmeksizin uygun fiyata yapıyorlar, bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Sorunlarınızın çözüm yeri KERVAN BİGİSAYAR teşekkürler

2022:01:21 06:47:59
Tuana Aleyna Gülbağ

Tuana Aleyna Gülbağ

4 ay öncesinde çalışmakta olan fakat tek sorunun boş çıktı vermesi olan yazıcımı kervan bilgisayara verdim. Sürekli aramamıza rağmen bizi parça bekliyoruz diyerek oyaladılar aylarca bekledik ve 4 ay sonunda yazıcımızı anakartı yanmış bir şekilde geri aldık. Şu anda çalısmıyor bile ve işin tuhaf yanı biz yazıcımızı hiç bir yere götürmemeize rağmen ana karta lehim yapılmış dendi. Fakat biz ilk kez 900 liralık yazıcımızı kervan bilgisayara götürdük ve 5 para etmez biçimde geri aldık kesinlikle tavsiye etmiyorum ha derseniz ki bizim elektronik eşyalarımız bozulsun o zaman ilk tavsiyem sizlere KERVAN BİLGİSAYAR.

2020:01:13 18:42:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:00
  • Salı 10:00–20:00
  • Çarşamba 10:00–20:00
  • Perşembe 10:00–20:00
  • Cuma 10:00–20:00
  • Cumartesi 10:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı