100. Yıl Kültür Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezi

Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezi, şehrin kültürel ve sanatsal etkinliklerine ev sahipliği yapan önemli bir mekandır. 2005 yılında açılan bu merkez, geniş bir alana sahip olup birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır.

Tarihçe

Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezi, şehrin kültürel hayatına katkıda bulunmak amacıyla inşa edilmiştir. Yıllar içinde birçok konser, tiyatro oyunu, sergi ve etkinliğe ev sahipliği yapmıştır.

Fiyat Politikası

Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezi, genellikle etkinliklere göre değişen bilet fiyatları uygulamaktadır. Öğrenci ve öğretmenlere indirimli bilet seçenekleri sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern bir alana sahip olması
  • Çeşitli kültürel etkinliklere ev sahipliği yapması
  • Uygun fiyat politikası
  • Merkezi konumu
Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezi, şehrin kültürel ve sanatsal etkinliklerine katkıda bulunan önemli bir mekandır. Geniş ve modern altyapısıyla fark yaratan bu merkez, herkesi kültür ve sanat etkinliklerine davet etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez 100. Yıl Kültür Merkezi Yorumlar - 1

user263852

Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezi Büyükelçilik, modern mimarisi ve geniş iç mekanlarıyla oldukça etkileyici bir yapıya sahip. Burada düzenlenen etkinlikler ve sergiler de oldukça kaliteli ve çeşitli. Ancak bazen organizasyonlarda yaşanan aksaklıklar ve hizmet kalitesindeki dalgalanmalar dikkat çekebiliyor. Genel olarak güzel bir mekan olsa da iyileştirmeye ihtiyaç duyulan noktalar var.

13 Ağustos 2024
Ümit Bıyıklı

Ümit Bıyıklı

Şehir merkezinde bulunan 100. Yıl Kültür Merkezi birçok alanda hizmet vermektedir. İl Halk Kütüphanesi, Çankırı Merkez Halk Eğitim Merkezi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü' de aynı binada hizmet vermektedir. Tam karşısında bulunan tarihi eski adliye binasına taşınan Çankırı Müzesi'de aynı binada bulunmakta idi. Giriş katta bulunan salonda zaman zaman sergiler düzenlenmektedir. Yine giriş katta bulunan toplantı ve konferans salonunda programlar düzenlenmektedir.

2019:07:05 13:21:44
Ali Kantar

Ali Kantar

Çankırı bir çok etkligin yapıldığı solan bulunmakta halk eğitim merkezi müdürü bulunmakta şehir Halk kütüphanesi bulunmakta kütüphanesi resmi tatil lerde kapali ve 18:00 kapaniyor Halk eğitim merkezi müdürlüğü akşam 5:00 kapaniyor hafta sonuda kapalı

2019:01:04 09:54:59
Burak Kaya

Burak Kaya

Çankırı'nın en çok kullanılan kültür merkezidir.Programlar ver küçük konserler için kullanılan iki katlı bir konferans salonuna sahiptir yaklaşık 400 450 kişi kapasitelilidir. Sahne arkasında kulis bulunmaktadır. Konferanslar için yeterli düzeyde ses sistemi bulunmaktadır. Aynı zamanda 100.Yıl Kültür Merkezinin içerisinde Güzel Sanatlar Galerisi (Sergi Salonu)'da yer almaktadır. Bir fuayie salonu (çok amaçlı salon) 1 konferans salonu, 1 güzel sanatlar Galerisini içerisinde bulunduran kültür merkezinde engelli vatandaşların kullanımı için engelli rampası ve engelli lavabo ve tuvaletlerde bulunmaktadır.

2019:11:29 12:52:50
Yakup Çallı

Yakup Çallı

Bizleri davet ettiğiniz için teşekkür ederiz 😊

2021:11:04 13:45:20
Erkaya

Erkaya

Kurslar, kütüphane, çalışma etütü ve daha bir çok şey var ama maalesef öğrenci şehri için bu bina ve hizmetlerin yeterli olduğunu düşünmüyorum.

2019:02:23 14:33:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı