Çankırı İl Müftülüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Çankırı İl Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğü, Çankırı şehrinde bulunan ve İslam dinine hizmet veren bir kuruluştur. Müftülük, İslam dinine ait ibadetlerin düzenlenmesi, camilerin yönetilmesi, dini eğitimlerin verilmesi gibi görevleri yerine getirir.

Tarihçe

Çankırı İl Müftülüğü, Cumhuriyet döneminde kurulmuş olup, şehirdeki İslam dinine hizmet veren en önemli kuruluşlardan biridir. Tarihi ve kültürel değerlerin korunması ve yayılması amacıyla faaliyet göstermektedir.

Fiyat Politikası

Çankırı İl Müftülüğü'nün hizmetleri genellikle ücretsizdir. Ancak bazı özel etkinlikler veya eğitim programları için belirli bir ücret talep edilebilir.

Önemli Özellikler

  • İslam dinine ait ibadetlerin düzenlenmesi
  • Dini eğitimlerin verilmesi
  • Camilerin yönetilmesi
Çankırı İl Müftülüğü, şehirdeki İslam dinine hizmet veren en önemli kuruluşlardan biridir. Profesyonel ve deneyimli personeli ile her zaman halkın dinî ihtiyaçlarına cevap vermeye hazırdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Çankırı İl Müftülüğü Yorumlar - 1

user263848

Çankırı İl Müftülüğü, Büyükelçilik konusunda oldukça başarılı bir hizmet sunmaktadır. İhtiyaç duyulan bilgi ve yardım konusunda hızlı ve etkili bir şekilde destek vermektedirler. Personelin ilgili ve profesyonel yaklaşımı da takdire değerdir. Genel olarak memnuniyet verici bir deneyim yaşadım.

13 Ağustos 2024
Mehmet Yayla

Mehmet Yayla

Sayın muftum öncelikle selamünaleyküm lütfen ama lütfen bunu şahsi algılamayın cokmu aradınız Bayramören merkez camiiye gonderdiginiz müezzini yapmayın lütfen bizim bildiğimiz ses ilinin yarısıdır ne ses var ne makam var nede hoş bir seda denetlemeniz rica ediyorum

2023:07:06 19:25:59
Fazilet Mutlu

Fazilet Mutlu

Merkez Ümraniye camii yakınında oturuyorum 5 vakit namazında yaşlıyim.Ezan ve selalardan çok rahatsızim.Hoparlorle okunmalarina rağmen sesin sonuna kadar açık olması ve müezzinin ezanı okuma şekli çok rahatsız edici.Lutfen dikkate alınarak gerekli uyarının yapılmasını rica ediyorum

2022:08:27 10:07:25
Ayşe Sümeyye ŞEKER

Ayşe Sümeyye ŞEKER

Atalarımız her yere hanlar hamamlar yaparken Çankırı'da caminin yanındaki musluktan abdest almak ve tuvaleti kullanmak paralı.Sultan Süleyman ve Ahmet Yesevi camisini yaptıranların kemikleri sızlıyordur.Bizim devletimiz diyanetimiz bu kadar mı aciz.Konusurken de herkes Osmanlı torunu.Utanmak gerek

2022:09:08 13:11:26
Recep Öznur

Recep Öznur

Korgun büyük cami imamı cenazemizde görevini yerine getirirken bize çok zorluklar yaşattı hakkımı helal etmiyorum kız kardeşim vefat etti acımız varken onunla uğraşmak istemedim ama çok ayıp etti Çankırı müftülüğü gereken uyarı verilsin ileri geri konuşuyor

2022:02:20 16:34:34
Musa Sabuncu

Musa Sabuncu

17-12-2020 cuma Pazar pazarin da kılınan cuma namazı yanlış kilindi. Bundan haberiniz varmi.

2020:12:25 10:37:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı