Psikolog Sonay Adıgüzel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Çankırı Psikolog Sonay Adıgüzel

Psikolog Sonay Adıgüzel, Çankırı şehrinde psikolojik danışmanlık hizmeti sunan bir kuruluştur. 10 yıldan fazla deneyime sahip olan Sonay Adıgüzel, bireysel terapi, çift terapisi, aile terapisi gibi alanlarda hizmet vermektedir.

Tarihçe

Psikolog Sonay Adıgüzel, 2010 yılında Çankırı'da kendi danışmanlık merkezini açarak hizmet vermeye başlamıştır. Kendini sürekli geliştiren ve yenilikleri takip eden bir yaklaşıma sahip olan Sonay Adıgüzel, birçok kişiye yardımcı olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Bireysel terapi seansı: 200 TL
  • Çift terapisi seansı: 300 TL
  • Aile terapisi seansı: 350 TL

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir psikolog tarafından hizmet
  • Çeşitli terapi alanlarında destek
  • Gizlilik ve güvenilirlik
  • Esnek randevu saatleri
Psikolog Sonay Adıgüzel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel yaklaşımı, deneyimli kadrosu ve çeşitli terapi seçenekleri ile size en uygun hizmeti sunmaktadır. Sorunlarınızı paylaşabileceğiniz güvenilir bir ortam arıyorsanız, Psikolog Sonay Adıgüzel sizin için doğru adres olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Psikolog Sonay Adıgüzel Yorumlar - 1

user263668

Çankırı Psikolog Sonay Adıgüzel Doktor, alanında uzman ve deneyimli bir profesyonel. Kendisiyle yaptığım seanslardan çok memnun kaldım, sorunlarımı anlamama ve çözüm bulmama yardımcı oldu. Empati yeteneği çok güçlü ve samimi bir şekilde dinliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Ağustos 2024
Ceren Erdoğdu

Ceren Erdoğdu

Sonay Hanım'la yaptığımız seanslarımız sayesinde hayatımda kısa bir sürede iyi bir yol kat ettim ve etmeye de devam edeceğim. Anlayışla ve güler yüzle karşılanmak insana çok iyi geliyor. Sonay Hanıma çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻

2023:03:16 20:06:42
FATMA KÖSE

FATMA KÖSE

Merhabalar öncelikle Sonay hanıma çok teşekkür ederek başlamak istiyorum.Oğlum ilkokul 3 gidiyor. İki yıldır dikkat eksikliği tanısı konuldu. Bu yüzden bi çok psikolog ile görüştüm tedavi başladı ama sonuç elde edemedik. Bildiğiniz gibi dikkat eksikliği sabır isteyen bi süreçtir ,öğretmen ile psikolog sürekli iletişim halinde olması gerekiyor bu şekilde yol katedebiliyor . Daha Sonra Sonay Hanım ile tanıştık sağ olsun bu konuda çok yardımcı oldu gerek sabrı gerek güler yüzlülüğü olsun oğlum çok sevdi . Hala devam ediyor tedavimiz ama güzel yollar katettik. İyi ki kendisini tanımışız Her şey için çok çok teşekkür ediyorum kendisine .

2023:04:10 05:45:40
Kadir Yıldız

Kadir Yıldız

Sonay Hanım’a arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum, daha önce de başka danışmanlıklar almış birisi olarak ilk seanstan itibaren kendimi çok iyi hissetmeye başladım. İyi ki yolumuz kesişmiş herkese tavsiye ederim.

2023:03:16 20:12:22
sena kuzyaka

sena kuzyaka

Sonay hanım’a terapiye başlayana kadar, bir psikoloğa ihtiyacım olduğunu farkında değildim. İlk günden itibaren sıcak ve samimi yaklaşımı sayesinde artık kendimi daha iyi hissediyorum. Sonay Hanımla Terapiye devam etmek benim vazgeçilmezim olucak. Sonay hanım benim için büyük bir şans 🙏🏻🙏🏻

2023:03:16 19:07:28
Kardelen Dörtbaş

Kardelen Dörtbaş

Sonay Hanımla terapi sürecine başladığımdan beri kendimle ilgili olumlu gelişmeler gözlemliyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim. Size de çok teşekkür ederim Sonay Hanım☺️

2023:03:16 20:21:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı