Özel Karatekin Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Çankırı Özel Karatekin Hastanesi

Özel Karatekin Hastanesi, Çankırı şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Özel Karatekin Hastanesi, 2005 yılında kurulmuştur ve o günden bu yana Çankırı ve çevresindeki hastalara hizmet vermektedir. Hastane, modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler ile donatılmıştır ve sürekli olarak kendini yenileyerek hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Özel Karatekin Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Hastane, hastalarının bütçelerini düşünerek rekabetçi fiyatlarla hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş uzman kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti
  • Rekabetçi fiyatlar
Özel Karatekin Hastanesi, uzman kadrosu, modern ekipmanları ve uygun fiyat politikası ile Çankırı ve çevresinde tercih edilen bir sağlık kuruluşudur. Hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiş olan hastanemiz, her zaman hastalarının yanında olmayı ve onların sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Özel Karatekin Hastanesi Yorumlar - 1

user263644

Çankırı Özel Karatekin Hastanesi'nde tedavi gördüğüm doktor gerçekten çok ilgili ve profesyonel bir şekilde hastalarına yaklaşıyor. Sorularıma sabırla cevap veriyor ve tedavi sürecim boyunca beni sürekli bilgilendiriyor. Kendisine güvenim tam ve hastanede kendimi çok rahat hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Ağustos 2024
yasemin dereli

yasemin dereli

Hastane hakkında diyecegim birşey yok açıkçası hizmeti ilgisi güzel ama kadin dogumdan Dr E.B. normal doğumu cok istememe ragmen 38.haftadam sonra suni sanci sezeryan demeye baslamisti. Ben 41.haftaya kadar direndim normal sancim olacak gelicem die ama 8saat sancinin sonunda kendimi sezeryanda buldum. Ebesi hemsiresi dr u Yok cocuk strese giriyo yok sen strrse giriyosuj belki kakasini yedi vs.gibi sözlerle sezeryana aliyorlar. Dogum sonrasi da neden normal doguramadim die sorduğumda dogru düzgün açıklama bile yapılmadı. Dogm sonrasi depresyon yaşadım. Kisaca eger normal dogumu coook isteiyorsaniz benim gibi sonradan pisman olmayin ve dr.u iyi seçin

2024:01:15 08:04:33
Havva İlaslan

Havva İlaslan

Karatekin Hastanesi'nde yoğun bakimda babam yatıyor. Gerek hastahane çalışanları gerekse yoğun bakım hemşireleri gerekse doktorumuz Hakan Gündoğan'a çokkk teşekkür ederim ilgi ve alakalarindan dolayı.İyi ki Hakan bey gibi işini titizlikle özveri ile yapan bir doktorumuz var.

2023:12:19 17:42:50
esilyas esilyas

esilyas esilyas

Girişte tek kişiyle banko hizmeti veren dakikalarca beklemenize neden olan, acilde bile yeterli hijyen şartlarını sağlayamamış bu hastaneye gitmenizi asla tavsiye etmem. Başka alternatifin olmadığı bu şehirde insanların hastalıklarını maddi anlamda sonuna kadar sömüren başka bir sağlık kuruluşu daha Olamaz. LÜTFEN MECBUR VE ACİL OLMAYAN DURUMLARDA BU HASTANEYİ TERCİH ETMEYİNİZ.

2023:10:02 08:58:34
Ftm Tmz

Ftm Tmz

Karatekin hastanesinden aldığım tüm hizmetlerden çok memnun kaldım. Tüm çalışanlar her daim ilgili ve güleryüzle hizmet veriyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ederim. Karatekin hastanesi sizin için sizinle. Hep varolsun, daim olsun inşallah👏👏👏

2023:10:06 17:26:23
fuat özmen

fuat özmen

Merhabalar Karatekin hastanesi öncelikle içimden gelen sözleri yazmak istedimHastaneye ne zaman gelsem ne şekilde olursa olsun her daim güler yüzle karşılandım hastane çalışan personel ve hemşire ve doktorlar gayet öz verili hasta bakıyor herkese burdan çok teşekkür ediyorum iyiki varlarAyrıca gereksiz yorum yazanlar gördüm bence bu olumsuz yazanlar kendince bi sıkıntı olup hastaneye bağlamak doğru olmaz bazen hata varsa kendimizde aramak lazımBen Karatekin hastanesi çok memnunum her konuda ayrıca temizlik hijyen müthiş başarılı yönetimi tebrik ediyorum başarılar devamı dilerim saygılarımla Fuat özmen içimden gelenler gerçekler 👍

2023:10:06 19:27:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı