Diş Hekimi Hakan Demirok

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Çankırı Diş Hekimi Hakan Demirok

Çankırı şehrinde hizmet veren Diş Hekimi Hakan Demirok, uzun yıllardır deneyimli ve uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Diş sağlığı konusunda geniş bir yelpazede hizmet sunan işletme, modern teknolojileri kullanarak hastalarına en iyi tedaviyi sağlamaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Hakan Demirok, 2000 yılında Çankırı'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen işletme, binlerce hastaya sağlıklı ve güvenilir diş tedavisi sunmuştur.

Fiyat Politikası

  • Diş tedavilerinde uygun fiyatlar
  • Ödeme kolaylıkları ve taksit imkanları
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan fiyat politikası

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern teknolojilerle donatılmış tedavi odaları
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil durumlarda hızlı ve etkili müdahale
Diş Hekimi Hakan Demirok'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, modern teknolojileri kullanması, uygun fiyat politikası ve hasta memnuniyetini ön planda tutması işletmeyi tercih etmeniz için önemli bir sebep olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Diş Hekimi Hakan Demirok Yorumlar - 1

user263628

Çankırı Diş Hekimi Hakan Demirok Doktor oldukça ilgili ve profesyonel bir diş hekimi. Tedavi sürecim boyunca beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. Ellerinde kendimi güvende hissettim. Tedavimden son derece memnun kaldım ve sonuçtan çok mutlu oldum. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

13 Ağustos 2024
Tuba Tekin

Tuba Tekin

Yıllardır dişlerimi dişçi fobimden dolayı yaptiramamistim. Hakan Bey sayesinde hem dişçi fobimi yendim hemde harika dişlere kavuştum. Hakan Beye gelmeden önce şehir dışı da olmak üzere bir sürü dişçiye gittim. Hem muayene olarak hemde güler yüz olarak gidebileceğiniz en iyi dişçidir.

2022:03:18 08:18:36
Damla Kükner

Damla Kükner

Konumuyla, nezih ortamıyla, profesyonel ve güleryüzlü hekimleriyle Çankırı'ya kazandırılmış güzel bir klinik olmuş. Çankırı'nın böyle profesyonel bir kliniğe ihtiyacı vardı. Gülizar hocama teşekür ediyorum . Aynur hanımın ilgisi ve güler yüzlü davranışdan dolayı teşekkür ederim:)

2022:03:04 14:44:17
Sinan Kaymak

Sinan Kaymak

Yirmilik dişimi çekmeye çalışıp kırdığı dişin kökünün kaldığını farketmeyip dikiş atan başka bir dişhekiminden şikayetlerimin uzun sürmesi dolayısıyla durumu öğrenip kendisini aradığımda paranı iade edeyim diyebilen diş hekimidir kendisi.

2018:02:23 09:46:41
UOZCAN

UOZCAN

Implant yapmak için dişimi çekti. Çekerken kök kaldığı için resmen delerek çıkardı. Tansiyonum 3 e düştü. Bayıldım. Kustum. Surat bir karış. Söylemedik laf bırakmadı. Sadece dövmedi. Zaten ona da gerek kalmadı.

2020:06:12 12:15:31
victor emanuel

victor emanuel

yirmilik dişimi çekti, kök kalmış başka doktor çekti bıraktığı kökü ve tanıdığım bi arkadaşın annesine implant yapmış ama kadıncağız hiç memnun kalmadı başka yerde düzelttirdi, hastayı azarlıyor ve çok kaba cidden baytar

2020:05:11 21:29:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı