ÇANKIRI İŞİTME CİHAZI KANTAŞ İŞİTME MERKEZİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çankırı ÇANKIRI İŞİTME CİHAZI KANTAŞ İŞİTME MERKEZİ

ÇANKIRI İŞİTME CİHAZI KANTAŞ İŞİTME MERKEZİ, Çankırı şehrinde işitme sorunu yaşayan bireyler için hizmet veren bir işitme merkezidir. İşletme, işitme cihazları satışı, montajı, ayarlaması ve bakımı konularında uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

ÇANKIRI İŞİTME CİHAZI KANTAŞ İŞİTME MERKEZİ, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, işitme sorunu yaşayan bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • İşitme cihazları için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Ödeme seçenekleri müşteriye göre esneklik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli işitme uzmanlarıyla çalışma imkanı.
  • Geniş ürün yelpazesi ve marka seçenekleri.
  • İşitme cihazlarının ücretsiz deneme imkanı.
ÇANKIRI İŞİTME CİHAZI KANTAŞ İŞİTME MERKEZİ, işitme sorunu yaşayan herkes için kaliteli ve uygun fiyatlı çözümler sunmaktadır. Uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. İşitme sorununuzu çözmek ve hayatınızı kolaylaştırmak için bize başvurabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez ÇANKIRI İŞİTME CİHAZI KANTAŞ İŞİTME MERKEZİ Yorumlar - 1

user263626

Doktor çok ilgili ve alanında uzman biriydi. Sorularıma sabırla cevap verdi ve işitme cihazı seçimim konusunda yardımcı oldu. Tedavi sürecimde beni sürekli bilgilendirdi ve destek oldu. Kesinlikle güvenilir bir doktor, herkese tavsiye ederim.Puan : 5

13 Ağustos 2024
Oğuzhan KAYA

Oğuzhan KAYA

Öncelikle Buğra beye güler yüzü, ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Sağolsun Çankırıya taşındığımdan beri her türlü yardımı elinden geldiğince gösterdi. İnsanları zor durumda bırakmayı sevmeyen, işini dürüstçe ve severek yapan, gündemi çok iyi takip edip yenilikleri ve bilgilerini hastalarına çok iyi bir şekilde aktaran bir beyefendi. Kendisinden çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum

2024:01:02 11:31:49
Rıdvan ÇÖRDÜK

Rıdvan ÇÖRDÜK

Dedemde işitme kaybı vardı. Neredeyse 5 farklı yerden işitme cihazı almamıza rağmen kullanmıyordu. Çankırı işitme Odyolog Buğrahan Hocam sayesinde 2 yıldır düzenli kullanıyor. Kendisi hem alanında uzman hem de çok ilgili olduğu için teşekkür ederim

2023:10:30 10:26:42
şevval dogan

şevval dogan

Dedem cihazını 1 yıldır kullanıyor. Çok memnunuz. Buğrahan bey eğitimli ve çok ilgili. Ayrıca her gittiğimizde güler yüzlü karşılanıyoruz. Teşekkür ederiz.

2023:06:19 10:28:21
hüseyin azer

hüseyin azer

Çankırıya değer katan bir işitme merkezi olmuş .Kaliteli hizmet Güleryüz ,Güven hepsi Kantaş işitme merkezinde

2024:01:02 10:59:50
Ömer Aykut

Ömer Aykut

72 yaşındaki teyzem için geldik Buğra beyin ilgi alakası ve profesyonel çalışma disiplininden çok memnun kaldık. Kendisi güler yüzlü ve anlayışlı bir insan.

2023:07:02 16:58:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı