Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Çankırı Shell

Çankırı Shell, Çankırı şehrinde hizmet veren bir akaryakıt istasyonudur. 1990 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Çankırı Shell, 1990 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehirdeki sürücülere akaryakıt ve araç bakım hizmetleri sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Çankırı Shell, rekabetçi fiyatlarla müşterilerine akaryakıt ve araç bakım hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlı fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt ve araç bakım hizmetleri
  • Uygun fiyatlar ve kampanyalar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Profesyonel ve deneyimli personel
Çankırı Shell'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatlar, kampanyalar ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla Çankırı Shell, sürücülerin güvenilir adresidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çankırı Merkez Shell Yorumlar - 1

user263470

Çankırı Shell Bakkal oldukça temiz ve düzenli bir market. Ürün çeşitliliği oldukça fazla ve taze ürünler bulmak mümkün. Personeller de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilebilecek bir market.

13 Ağustos 2024
Sıla Kabataş

Sıla Kabataş

Zoraki çalışan personel ilgisiz suratsız bir şekilde karşılıyor sizi. Rezil olup tuvalet temizliğinde 20 dk beklletip sonradan arkada WC var diye duymak istiyorsanız gidebilirsiniz. 0 olsa 0 puan verecektim.👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

2023:07:01 00:52:32
Selçuk Öztürk

Selçuk Öztürk

Güzel temiz bir yer kaliteli akaryakıt ve güler yüzlü personel.

2023:09:22 10:25:16
Ali Aksakal

Ali Aksakal

Adamların ramazan pidesi mükemmel. Esnaflıklari gayet güzel. Sırf burası için karşı yoldan bu tarafa geçip ilerden dönüp geliyorum. Tavsiye ederim

2021:05:11 07:40:41
Neslihan Sen

Neslihan Sen

Sinop'a mersine dönerken tesadüf uğradığım, iyi ki dediğim yer. Çalışanların büyük bölümü genç ve guler yüzlü. Özelikle İbrahim Beye çok çok teşekkür ediyorum

2023:05:21 05:01:55
Cevdet Gülmez

Cevdet Gülmez

Çankırı'da tek olması nedeniyle banka kart kampanyalarının çoğuna katılmıyor. Diğer Shell bayileri katılıp kazandığına göre demek ki burası kazanca doymuyor. Müşterisini önemsemiyor.

2022:09:05 11:06:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı