Tofaş Servisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Çankırı Tofaş Servisi

Çankırı Tofaş Servisi, Çankırı şehrinde bulunan Tofaş marka araçların bakım, onarım ve servis hizmetlerini sunan bir işletmedir. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Çankırı Tofaş Servisi, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Çankırı Tofaş Servisi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin kalitesinden ödün vermeden, müşteri dostu fiyatlarla çalışmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Orjinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve etkili servis
Çankırı Tofaş Servisi, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, araç sahiplerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Tofaş marka aracınızın bakımı ve onarımı için tercih edebileceğiniz en iyi adreslerden biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Tofaş Servisi Yorumlar - 1

user263250

Çankırı Tofaş Servisi Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli yedek parçalar kullanılıyor ve işçilik oldukça titiz bir şekilde yapılıyor. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Ağustos 2024
Hüseyin Karaahmetoğlu

Hüseyin Karaahmetoğlu

Çankırı'da ikamet eden brava Marea bravo kullanicilarina tavsiye ederim Ercan usta Fiat servisinden ayrılma ustaymis bende ilk defa gittim.kendisi ilgili işini titiz yapıyor.tavsiye ederim

2023:08:03 15:08:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı