Tuning 18

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Çankırı Tuning 18

Çankırı Tuning 18, şehirdeki en popüler otomobil tuning ve modifikasyon merkezlerinden biridir. 2005 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça rekabetçi olan Çankırı Tuning 18, müşterilerine uygun fiyatlarla yüksek kaliteli tuning ve modifikasyon hizmetleri sunmaktadır.

Hizmetlerimiz:

  • Otomobil tuning
  • Modifikasyon
  • Motor revizyonu
  • Özel tasarım parçalar
Çankırı Tuning 18'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyat politikamız ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız. Ayrıca, işimizi titizlikle yaparak müşterilerimizin güvenini kazanmış bir işletmeyiz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Tuning 18 Yorumlar - 1

user263239

Çankırı Tuning 18 Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya getirdiğimde gerekli tamiratı hızlı bir şekilde yaptılar ve sonuçtan çok memnun kaldım. Çalışanlar da oldukça ilgili ve işlerinde uzmanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Ağustos 2024
Hobimaks İlaç

Hobimaks İlaç

Skoda roomster sağ sol farı karşılığında 600 tl para aldı aynı gün kargo dedi 3 gün sonra kargo yaptı tek gar geldi ayağı kırık farı geri gönderdik paramızı geri verecek dedi vermedi bizi zamandan Ve paradan dolandırdı internetten havale eft ile mal alacak arkadaşlar dikkat edin. Bende savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

2019:02:14 08:50:34
murat bamyaci

murat bamyaci

%100 müşteri memnuniyeti

2018:07:13 19:46:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı