Otorapor Çankırı Küçük Sanayi Oto Ekspertiz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Çankırı Otorapor Çankırı Küçük Sanayi Oto Ekspertiz

Çankırı Otorapor Çankırı Küçük Sanayi Oto Ekspertiz, şehirdeki en güvenilir oto ekspertiz hizmetlerini sunan bir kuruluştur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, araçların detaylı bir şekilde incelenmesi ve raporlanması konusunda uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Otorapor Çankırı Küçük Sanayi Oto Ekspertiz, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen işletme, binlerce aracın ekspertiz işlemlerini başarıyla gerçekleştirmiştir.

Fiyat Politikası

  • Araç tipine göre değişen uygun fiyatlar
  • Detaylı ekspertiz raporu ücretsiz sunulmaktadır
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilere avantajlar sunulmaktadır

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman ekspertiz kadrosu
  • Modern ekipman ve teknolojik alt yapı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Çankırı Otorapor Çankırı Küçük Sanayi Oto Ekspertiz'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, modern ekipmanları ve uygun fiyat politikası ile aracınızın güvenilir bir şekilde ekspertizini yaptırabilir ve huzurlu bir sürüş deneyimine adım atabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Otorapor Çankırı Küçük Sanayi Oto Ekspertiz Yorumlar - 1

user263215

Çankırı Otorapor Çankırı Küçük Sanayi Oto Ekspertiz Oto Tamir oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Araçlarımı buraya götürdüğümde her zaman detaylı bir inceleme ve rapor alıyorum. Ekspertiz sonuçları da her zaman doğru ve güvenilir olmuştur. Ayrıca tamir işlemleri de hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılmaktadır. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Ağustos 2024
Harun ÖZÇİÇEK

Harun ÖZÇİÇEK

Çankırıya araç almak için gelmiştik yorumlardan buranın iyi olduğuna karar verip gittik cidden öle güzel ilgilenip iyi baktılar arkadaşların hepsine cok teşekkür ederim bizi Bi dertten kurtardılar elinize sağlık

2024:01:19 11:25:40
Mustafa Çatal

Mustafa Çatal

Değerli arkadaşlar iyi günler, Çankırıdan araç almak için gittim, arkadaşlarıma aracı expertiz için getirdim, gayet de güzel baktılar, tamponlarda dahi boya var mı diye baktılar, kendi araçlarına bakıyorlar gibi o hissiyatı hissettim, sadece notere expertiz raporunu işletemedim o konuda arkadaşlarımla anlaşmazlığımız oldu onun harici güvenle gelebilirsiniz, gerçekten işlerini layıkıyla yapan bir firma ve şubesi. İşlerinizi daha da büyütmeniz dileğimle.

2023:08:26 04:38:13
Muhammed Karataş

Muhammed Karataş

İstanbulda oturuyorum Çankırı Kurşunluda bir Ford focus beğendim buraya yönlendirdim sahibini bana uzaktan oradaymışım gibi bilgi verdiler çok ilgiliydiler memnun kaldım teşekkürler.

2023:08:12 23:26:04
Mustafa Yıldırım

Mustafa Yıldırım

Okan kardeşimiz arabanın inciğine kadar baktı sağolsun elinize emeğinize sağlık

2024:01:13 09:15:07
Emre Çağlar

Emre Çağlar

Ankara'dan araç almaya geldim çok detaylı bir şekilde incelediler. Ön arka tamponda ki boyaya kadar söylediler teşekkür ederim arkadaşlara

2023:07:27 06:49:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı