Garage Self Servis Oto Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Çankırı Garage Self Servis Oto Yıkama

Çankırı Garage Self Servis Oto Yıkama, şehirdeki en modern ve profesyonel oto yıkama hizmetini sunan bir işletmedir. Müşterilerimize kaliteli ve hızlı bir hizmet sunarak araçlarını parlatıp temizlemekteyiz.

Tarihçe

Garage Self Servis Oto Yıkama, 2010 yılında açılmış olup, o günden beri müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Standart oto yıkama: 50 TL
  • İç-dış detaylı temizlik: 100 TL
  • Koltuk yıkama: 80 TL

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ekip ve ekipmanlarla hizmet
  • Hızlı ve kaliteli oto yıkama
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Garage Self Servis Oto Yıkama'yı tercih etmeniz için birçok neden var. Profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla aracınızı en iyi şekilde temizleyerek size tertemiz bir araç teslim ediyoruz. Ayrıca uygun fiyatlarımız ve hızlı hizmetimizle de müşterilerimizin takdirini kazanıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Garage Self Servis Oto Yıkama Yorumlar - 1

user263181

Çankırı Garage Self Servis Oto Yıkama oldukça temiz ve düzenli bir işletme. Personelleri güler yüzlü ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Araçlarımı her zaman tertemiz bir şekilde teslim alıyorum. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

13 Ağustos 2024
Taha Berk

Taha Berk

Çok güzel bir hizmet olmuş. Herşey self servis, fiyatlar uygun, köpüğü güzel ve fazla . Bir tek bazen fazla sıra oluyor o da normal böyle biryere göre. Fırçalarını yenilerlerse daha iyi olabilir. Makinelerin hepsi çalışıyor.

2023:08:05 11:52:04
Erdem Sabuncu

Erdem Sabuncu

Çankırı'nın ihtiyacı olan bir işletme kaliteli köpük ve malzemeler kullanıyorlar güzel bir yer tavsiye ederim

2023:01:16 22:13:43
Funda Altas

Funda Altas

Kullanılan ürünler köpük ve cila uygulaması gerçekten çok kaliteli.suyu da çok iyi. Kurulama yapmadım üzerinde herhangi bi leke bırakmadı. En önemlisi fiyatları çok iyi. Başarılı bı işletme tebrikler.

2023:01:16 21:58:45
İsmail Kaymakçı

İsmail Kaymakçı

Öncelikle böyle güzel bi işletme çankırımız adına çok güzel olmuş.hem ekonomi açısından hemde temizlik açısından çok önemli.100tl oto yıkamaya veriyorduk kendimiz hem vakit geçirmek hemde daha hesaplı oto temizliği yapabiliyoruz bence gayet başaralı teşekkürler garage oto yıkama.

2023:01:17 18:17:56
Recep Acar

Recep Acar

Arac yikamayla alakali her ozellik var. Supurgelerin cekis gucu yuksek. Cankiri icin olmasu gereken bi isletme. Emegi gecenlere tesekkurler. Not: hafta sonlari biraz yogun oluyor. Hafta ici gitmek daha mantikli.

2023:01:17 15:07:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı