T.C Çankırı Belediyesi Aile Çay Bahçesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Çankırı T.C Çankırı Belediyesi Aile Çay Bahçesi

İşletme Tarihçesi: Çankırı Belediyesi Aile Çay Bahçesi, Çankırı şehrinde yer alan bir aile işletmesidir. 2010 yılında hizmete açılmış olup, misafirlerine huzurlu ve keyifli bir ortam sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası: Çankırı Belediyesi Aile Çay Bahçesi, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Menüsünde çay, kahve, tatlı ve atıştırmalık gibi çeşitli seçenekler bulunmaktadır.

  • Çeşitli içecek seçenekleri
  • Huzurlu ve yeşilliklerle çevrili bir ortam
  • Aile dostu atmosfer
Çankırı Belediyesi Aile Çay Bahçesi, aileler için ideal bir buluşma noktasıdır. Yeşilliklerle çevrili, huzurlu bir ortamda çayınızı yudumlayabilir, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez T.C Çankırı Belediyesi Aile Çay Bahçesi Yorumlar - 1

user263049

Çankırı Belediyesi Aile Çay Bahçesi Kafe oldukça keyifli bir mekan. Çayları çok lezzetli ve fiyatları da oldukça uygun. Çalışanlar da oldukça ilgili ve güleryüzlü. Bahçesi de oldukça ferah ve huzurlu bir atmosfere sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ağustos 2024
Günay Deniz

Günay Deniz

Gayet güzel bir mekan fiyatlar makul oturma alanı güzel ama yiyecek yok icecek ve dondurma var.tuvaket temiz değildi bir puani ondan kırıyorum

2023:07:10 18:17:19
Mete Yusuf

Mete Yusuf

Mekan güzel, fiyatlar makul, içecek türleri üzerine kurulu, kahvaltı vb yiyecek türü şeyler yok, it kopuk yeri değil aile için güzel ama gün geçtikçe ilk açıldığı vakitlere nazaran kalite gitgide düşüyor. Özellikle çalışanlar. Sipariş alan eden masaları temizleyen elindeki üründen haberi olan velhasılı müşteri ile ilgilenen yok. Sanki bana gönüllü amme hizmeti yapılıyorda kerhen orda bulunuyorlar. Olmayan ürün neden menüde yazıyor güncelleyin. Bir zamanlar ev yapımı limonata ve kızılcık ekşisi vardı süperdi. Şimdi sadece menüde adı var. Çevre yolu olmayan ilimizde yoldan geçenler için yol kenarında mola verip soluklanılacak bir yer demek isterdim ama otopark yok. Keşke o kaldırılan tren kütüphane yerinden itibaren cepler yapılsada bi en azından 5-10 araç park etse. Belediyecilik sadece bir hizmeti getirmek ile bitmez; vizyon, öngörü ve hizmetlerde devamlılık ister. Daha güzel olması temennisiyle.

2023:08:30 14:48:00
ALPER NAYCI

ALPER NAYCI

Fiyatlar gayet uygun, masa sayısı artırılabilir, müzik yayını olmalı ayrıca çimlere armut koltuk ve yer masası koyulabilir. Başkanımıza teşekkürler.

2023:06:30 21:02:37
Emine Avcı

Emine Avcı

Bugun ailecek oturmaya gittik hizmetten hiç memnun kalmadık siparişler haddinden fazla gec geliyor hatırlatmak zorunda kalıyoruz. En son eşim bir bardak çay istedi yarim saat çay gelmedi durum böyle olunca oturmaya devam etmeyip başka bir işletmeye geçtik

2023:06:08 20:08:46
Mustafa Karagülle

Mustafa Karagülle

Çay, kahve, meşrubat servisi var. Yiyecek olarak salt Çankırı'ya özgü köy yufkası içine peynir konularak yapılan muska satışı yapılıyor. Hizmet iyi. Personel ilgili. Ailecek gidebilirsiniz.

2023:04:05 21:15:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–00:00
  • Salı 11:00–23:00
  • Çarşamba 11:00–00:00
  • Perşembe 11:00–00:00
  • Cuma 11:00–00:00
  • Cumartesi 11:00–00:00
  • Pazar 11:00–00:00

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı