Avlu Konak Cafe Restoran

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Çankırı Avlu Konak Cafe Restoran

Avlu Konak Cafe Restoran, Çankırı şehrinde yer alan bir restoran ve kafe işletmesidir. Misafirlerine hem lezzetli yemekler hem de keyifli bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Avlu Konak Cafe Restoran, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini modern bir şekilde sunarak, müşterilerinin damak zevkine hitap etmektedir.

Fiyat Politikası

Avlu Konak Cafe Restoran, uygun fiyat politikasıyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Menüsünde çeşitli yemek seçenekleri bulunmakta olup, her bütçeye uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze yemekler
  • Keyifli ve şık atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
  • Özel etkinlik ve organizasyon imkanları
Avlu Konak Cafe Restoran, misafirlerine hem lezzetli yemekler hem de keyifli bir ortam sunarak unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlamaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ve özenli yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Avlu Konak Cafe Restoran Yorumlar - 1

user263029

Çankırı Avlu Konak Cafe Restoran Kafe, harika bir atmosfere sahip. Yemekler lezzetli ve fiyatlar da oldukça makul. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Özellikle açık havada oturmak çok keyifli. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ağustos 2024
SEÇKİN KARAŞAHİN

SEÇKİN KARAŞAHİN

Gayet memnun kaldık Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Çankırı İl Başkanı olarak zaten anlaşmalı olduğumuz bir mekandır.ilk açıldığından bu güne kadR bayağı mesafe kateddiğini memnuniyetle gördüm.

2019:12:14 15:22:35
Ali Aksakal

Ali Aksakal

Şehrin ortasında. Ulaşımı kolay ve otopark sıkıntısı yok. Ortam çok lüx olmamakla birlikte güzel. Sabah kahvaltısı bol ve çeşit çok. Çayı güzel demlemişler. yiyeceklerin kalitesi sunumu filan iyi. Lakin esnaflıkları kötü. Siz bu saatte niye geldiniz evinizde yiyemedinizmi der gibi bir karış suratla servis açtılar. hep biz rica ettik şeker gtirebilirmisiniz su varmı vs. Meğer sıkıntı varmış 2 personel kavga ettiler nerdeyse yumruklaşacaklardı. Serpme kahvaltı kişi başı 17 lira fiyat uygun. ama 10 lira da deseler tekrar gitmeyiz gibi. Canlı müzik var dediler. belki o güzeldir.

2018:07:26 18:48:40
Mehmet Ipek

Mehmet Ipek

Samimi sıcak bir ortam. Canlı müziğin de kulaklarımızda bulunan pası temizlediği. İçerisinde çocuk parkının bulunduğu, Lezzete sevgilerini de ekleyen bir yer. Özel günlerimiz için kutlama odalarının bulunduğu bir konak, avlusunda açık ve kapalı yerinin bulunduğu her yaşa hitap eden bir cafe, restoran, müzik...

2018:10:18 08:17:32
Muallimden Yansımalar

Muallimden Yansımalar

Çay çok kötü. Künefe çok kötü. Toplu yemeklerde yetersiz kaldıkları için soğuk yiyorsunuz. Canlı müzik adı altında kişi başı 5 TL para alıyorlar.

2018:05:18 22:59:29
Ümit Bıyıklı

Ümit Bıyıklı

Harika, güzel bir mekân...

2018:08:19 17:50:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–03:00
  • Salı 09:00–03:00
  • Çarşamba 09:00–03:00
  • Perşembe 09:00–03:00
  • Cuma 09:00–03:00
  • Cumartesi 09:00–03:00
  • Pazar 09:00–03:00

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı