Kevser Kitap Kırtasiye

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Çankırı Kevser Kitap Kırtasiye

Çankırı şehrinde bulunan Kevser Kitap Kırtasiye, geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet vermektedir. Kitap, kırtasiye, ofis malzemeleri, oyuncak ve hediyelik eşya gibi birçok farklı kategoride ürün sunmaktadır.

Tarihçe

Kevser Kitap Kırtasiye, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır Çankırı halkına kaliteli hizmet sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman en yeni ve güncel ürünleri müşterileriyle buluşturmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

İşletme, uygun fiyat politikası ile müşterilerine kaliteli ürünleri ekonomik fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır. Ayrıca düzenli olarak yapılan kampanyalar ve indirimler ile müşterilere avantajlar sağlanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Güncel ve kaliteli ürünler
Çankırı Kevser Kitap Kırtasiye, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ve güncel ürünlerle her zaman müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Kevser Kitap Kırtasiye Yorumlar - 1

user262882

Çankırı Kevser Kitap Kırtasiye Kitapçı, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle benim favori kitapçılarımdan biri. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Her türlü kitabı bulabileceğiniz bir yer. Tek eksikleri biraz daha geniş bir kırtasiye ürün yelpazesi olabilir. Ancak yine de tercih edilesi bir yer. Puan : 4

12 Ağustos 2024
Beyzanur Yaldız

Beyzanur Yaldız

Telefonla konuşurken ödeme sırasında bekliyordum sıra tam bana geldiğinde bir kadın ve kızı/torunu beni görmezden gelip yanımdan geçti ve kasa tezgahına bıraktılar ürünleri. Ürün barkodlarını okutmak için yönelince adama sıra bende şuan dedim tamam diyip kadının elinden ürünleri aldı ve okutmaya başladı ikisine de hakkımı helal etmiyorum. Sabahtan beri ayaktayım çalışmaktan öldüm gelmişim orada karşılaştığım saygısızlığa bak. Bir tane şeffaf defter yüzü aldım aldım bırakıp gidip başka kırtasiyeden almaya halim yoktu yorgunluktan bişey demedim. Eve geldim şuan bir baktım kart hareketlerine bir defter yüzü için 65 tl kesmişler. Beddua etmek istemiyorum Allah helali de haramı da görüyor. Bir daha ayak basmam tavsiye de etmem 65 tl nedir yahu

2024:01:04 14:15:53
Nur Köse

Nur Köse

Cuma gününden arayıp cumartesi açık mısınız dedim açığız dediler cumartesi sınav kağıdı çıkartmaya gittiğimde adam ben çıkartamam çıkartan arkadaş 11 de geliyor dedi. Beni mağdur ettiler gerçekten yazıklar olsun

2024:01:24 17:58:38
Alp Mertoğlu

Alp Mertoğlu

Her zaman uygun fiyat,kaliteli ürünler mevcut.Kendileri çok naif ve kibar insanlar.Çankırı'ya geldiğimden beri çocuklarımın tüm kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını buradan temin ediyorum.Herkese tavsiye ederim.

2022:09:10 15:21:58
ç K

ç K

Ciddi bir üslup problemi var . Dükkanın giriş katındaki raflarda sağlı sollu olmak üzere boylu boyunca oyuncak ve türevi tarzda çocukların ilgisini çekecek malzemeler mevcut . fakat çocukların ellemelerinden son derece rahatsızlar . Gidilmesini tavsiye etmem

2022:12:25 07:53:30
yasin karakuş

yasin karakuş

Çankırı da ilgili, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz müstesna bir yer.

2023:09:05 09:58:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 11:00–20:00

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı