YILMAZOĞLU ATV MOTOR MOTORLU ARAÇLAR SATIŞI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Çankırı YILMAZOĞLU ATV MOTOR MOTORLU ARAÇLAR SATIŞI

YILMAZOĞLU ATV MOTOR MOTORLU ARAÇLAR SATIŞI, Çankırı şehrinde motorlu araçlar konusunda hizmet veren bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

YILMAZOĞLU ATV MOTOR MOTORLU ARAÇLAR SATIŞI, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Fiyat politikası, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve güvenilir markalarla çalışma
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
YILMAZOĞLU ATV MOTOR MOTORLU ARAÇLAR SATIŞI, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatları ile tercih edilen bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez YILMAZOĞLU ATV MOTOR MOTORLU ARAÇLAR SATIŞI Yorumlar - 1

user262870

Çankırı YILMAZOĞLU ATV MOTOR MOTORLU ARAÇLAR SATIŞI Bisiklet Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Hem bisiklet hem de ATV motor gibi motorlu araçlar konusunda oldukça başarılı bir mağaza. Personelin ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnun edici. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilebilecek bir mağaza.

12 Ağustos 2024
Taha Mert

Taha Mert

Salcano marka bisiklet aldım ve servis olarak burası gözüküyor fakat gittiğimizde ben o işi bıraktım tarzı konuşup para istedi oysaki ücretsiz kurulum yapılması gerekiyor, ayrıca kurulan bisikletim daha 1 hafta olmadan sıkıntı çıkarmaya başladı ordaki ustaya fren tutmuyo dememe rağmen hiç birsey yapmadı bu yüzden hic tavsiye etmiyorum

2023:04:10 09:17:38
Mikail Kocgoz

Mikail Kocgoz

Bence fiyatlar cok uygun euro cıkmasına ramen atv nin fiyatı hala aynı

2023:06:29 17:36:42
Hasan Korkulu

Hasan Korkulu

İnternet üzerinden bir çok ürün satın aldım.Fakat ilk defa böylesine bir ilgi ve alaka ile karşılaştım gerçekten müşteri memnuniyetini tam anlamıyla karşılayan bir şirket.Çok uzaktan sadece telefon görüşmeleri ile almak istediğim ürünleri kendilerine bildirdim ve 700 km uzakta olmama rağmen ürünler 24 saat geçmeden elime geçti ve hiç kusursuzSon olarak şunu söylemek isterim vermiş oldukları güven ve saygıdan dolayı burdanda tekrardan teşekkür ederim şirket yöneticilerine .

2019:07:03 11:20:30
Tunahan Baloglu

Tunahan Baloglu

tebrübeli güler yüzlü ,dürüst ve bol çeşitli bir firma.her bütçeye uygun ürün bulabilirsiniz kesnlikle tavsiye ediyorum

2019:12:09 14:10:34
Alaattin Karakaya

Alaattin Karakaya

Ilgi alaka super elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyolar her konuda siddetle tavsiye ederim pisman olmazsınız.

2018:08:10 16:08:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:30
  • Salı 08:00–21:30
  • Çarşamba 08:00–21:30
  • Perşembe 08:00–21:30
  • Cuma 08:00–21:30
  • Cumartesi 08:00–21:30
  • Pazar 08:00–21:30

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı