Neziroğlu Bisiklet

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Çankırı Neziroğlu Bisiklet

Neziroğlu Bisiklet, Çankırı şehrinde hizmet veren bir bisiklet mağazasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, bisiklet tutkunlarına geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Neziroğlu Bisiklet, 30 yılı aşkın bir süredir Çankırı'da hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

Neziroğlu Bisiklet, her bütçeye uygun çeşitli fiyat seçenekleri sunmaktadır. Hem profesyonel bisikletçiler hem de amatör bisiklet tutkunları için uygun fiyatlı ürünler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyat seçenekleri
  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Neziroğlu Bisiklet, kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Bisiklet tutkunları için vazgeçilmez bir adres olan Neziroğlu Bisiklet, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Neziroğlu Bisiklet Yorumlar - 1

user262868

Çankırı Neziroğlu Bisiklet Bisiklet Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Mağazada hem profesyonel bisikletler hem de amatör bisikletler bulunmakta. Çalışanlar oldukça ilgili ve yardımsever. Ayrıca mağazada bisiklet tamir ve bakım hizmetleri de sunulmakta. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ağustos 2024
Yusuf adem

Yusuf adem

Yedek parça bulunuyor ama öyle çok kaliteli bisikletler için değil. İkinci olarak da gerçekten sahibine nazaran çalışanlardan bazıları hiç kibar, nazik ve yardımcı değil.(sahibini biraz , sahibinin kardeşini ve sahibinin amcasını biraz daha iyi tanıyorum gerçekten iyi insanlar.) Üçüncüsü yıllarca bisikletimin patlağını yaptırdım. Niyese ardından hemen patlıyor. Bir anı mı anlatmak istiyorum;2 sene önce burada bisikletin iç tekerini değiştirdik (sıfır olarak). Arabaya koyduk Ilgaz üzerinden çerkeşe giderken yolda patladı. Çerkeş'deBi daha yaptırırken iç lastikte neredeyse 1 cm lik delik vardı.Sebebi ise ordaki adamın söylemesine göre lastiği yerine oturttururken tornavidayla otutturulması.Dikkat ettim bi dahaki sefere gerçekten tornavidayla oturturuyorlardı.Siz siz olun bisikletiniz yapılırken bakın, göz kulak olun.Son olarak bir ben değil diğer arkadaşlarımda bundan muzdarip.Ama jant göbeği değiştirirken işlerini iyi yapıyorlar.

2021:07:16 17:45:32
Gul Tunc

Gul Tunc

Sahibini tanımıyorum fakat yanında çalışan çok kaba.2900 tl kredi kartından tek çekim yaparak bisiklet almak zorunda kaldım. Çocuğum dışarda bisiklete binmişti. Son anda tek post kullandıklarını söyledi. 50 tl lik bir hediye rica ettim tek çekim bir alışverişe olmaz dedi. Kendince bir kilit hediye etti. Son anda arkamızdan seslenerek çocuğa şeker verir gibi bir de zil verdi. Çok kalitesiz davranışlardı.Bu alışveriş mutsuz etti beni.

2021:04:08 05:30:10
Koray Simsek

Koray Simsek

Cankiriya göre bir çok bisiklet malzemesi, kıyafet vs bulabileceğiniz, bisiklet satın alıp kiralayabileceginiz, tamir yaptirabileceginiz, Çankırı şartlarında gayet isteklerinizi karşılayabileceğiniz bir müessese.

2019:04:11 05:40:53
Fatih C

Fatih C

Bisiklet çeşidi çok, fiyatlar makul. Onarım ve servis olarak iyi.

2022:07:31 12:00:48
Ergun Kabahor

Ergun Kabahor

Kaliteli ucuz cana yakın insanlar.

2020:07:24 18:20:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı