Ptt Çankırı Merkez Şube

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Çankırı Ptt Çankırı Merkez Şube

Çankırı Ptt Çankırı Merkez Şube, PTT'nin hizmet verdiği bir şubedir. Müşterilere posta, kargo, fatura ödeme gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Çankırı Ptt Çankırı Merkez Şube, PTT'nin geniş şube ağı içinde önemli bir konuma sahiptir. Yıllardır müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Posta ve kargo gönderimlerinde uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Fatura ödemelerinde herhangi bir ek ücret alınmamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
Çankırı Ptt Çankırı Merkez Şube, müşterilerine kaliteli hizmet sunarak güvenilir bir seçenek olmaktadır. Hızlı ve uygun fiyatlarla işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Ptt Çankırı Merkez Şube Yorumlar - 1

user262862

Çankırı Ptt Çankırı Merkez Şube Banka oldukça hızlı ve güler yüzlü hizmet veren bir şube. Personelleri işlerini titizlikle yapıyor ve her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ancak bazen yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir banka şubesi. Puan : 4

12 Ağustos 2024
Haci Bayram

Haci Bayram

Bu kargomu ?? Ptt kargoysa eğer aras yurt içi surat mng ne ? Kesinlikle kadrolu devlet memuru yeri garantilemis kimsenin kimseyi uyaramadigi karisamadigi Canları isterse istediği zaman kargoyu getirdikleri istemedikleri zaman cihetten çıkarıldı diye güncelleyip 3. Günde tekrar dağıtıma alan kargoyu 5..7..9 günde dahi getirdikleri oldu sifir bir devletin yıllanmış ptt si böyle anılması gerçekten hakaret oluyor Sayın Basmudurleri ve müdür amirleri sizler şikayetleri görmüyor okumuyormusunuz??? Kimsenin tercih etmediği tek kargosunuz hepsimi torpilli birsey diyemiyorlar diye düşünür olduk artik

2023:12:27 13:10:41
Turgut Kavşut

Turgut Kavşut

Hayatimda gördügüm en kötü kargo şubesi.1 yildiz bile fazla ne adrese geliyorlar nede haber veren var uygulamadan bakmasak durumdan haberdar.olamiyoruz şikayet ettim genel merkeze iki kez dönüş yok müşteriye hizmet etmiycekseniz kargo şubesinede gerek yok.

2023:10:19 14:59:52
acar acar

acar acar

İnşallah bu PTT özellesiryada kapatırlar boş yere devlete atılmış bı yük hiç bir isimizi göremiyoruz bu nasıl bir yer işimizi gücümüzü bırakıcaz PTT den sipariş alacaz tüm temennim Çankırı PTT kapatılıp boş dükkan olarak kalması oradaki boşluk dükkan Çankırı PTT görevini görür

2023:12:11 14:06:31
Sabahattin Koyuncu

Sabahattin Koyuncu

2 3 gündür bunlara ulaşmaya çalışıyorum zerre rahatlıklarını bozup açmaya tenezzül etmiyorlar. Hani o maaşı neden alıyorsunuz. Bir telefona bakıp müşteriyle ilgilenmeyecekseniz eğer bırakın işi de işini dürüstçe yapan insanlar yapsın yapmadığınız işi.

2023:01:18 08:22:21
İlknur Ykr bşkr

İlknur Ykr bşkr

Eskiden en beğendiğim kargoydu her konuda bir senedir korkuyorum kargolarımı pttye verecekler diye bu kadar mı yavaş olur çankırıdan 4 5 gün sonra dağıtıma çıktığı bile oluyor aşırı yavaş bi kargonun gelmesi bir hafta 10 günü bulur mu iyileştirmede yapılmıyor!

2020:10:21 04:14:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi 10:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı