Çanakkale 286 PATİ Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Çanakkale Çanakkale 286 PATİ Veteriner Kliniği

Çanakkale 286 PATİ Veteriner Kliniği, Çanakkale şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda profesyonel hizmet sunan bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınız için geniş kapsamlı veteriner hizmetleri sunulmaktadır.

Tarihçe

Çanakkale 286 PATİ Veteriner Kliniği, 2010 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana bölgedeki evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde sunduğumuz hizmetlerin fiyatları, evcil hayvanınızın ihtiyaçlarına ve sağlık durumuna göre değişiklik gösterebilir. Ancak her zaman uygun ve rekabetçi fiyatlarla hizmet sunmaya özen gösteriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipman ve teknoloji
  • Acil durumlar için 7/24 hizmet
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Çanakkale 286 PATİ Veteriner Kliniği, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmak için burada. Deneyimli ekibimiz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil hayvanınızın ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunuyoruz. Bizi tercih ettiğinizde evcil dostunuz güvende olacak!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Çanakkale 286 PATİ Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user262389

Çanakkale Çanakkale 286 PATİ Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veteriner hekimler çok ilgili ve deneyimliydi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Hayvanımızın tedavisi için gittiğimizde bize gerekli bilgileri detaylı bir şekilde verip, tedavi süreci hakkında bizi bilgilendirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

12 Ağustos 2024
Buse Ezgi ARSLANOĞLU

Buse Ezgi ARSLANOĞLU

Kedim Linda için tercih ettiğimiz ve çok memnun kaldığımız bir klinik. Veteriner hekim Ayhan Bey ilgisi ve alakasıyla saat farketmeksizin yanımızdaydı. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Çok ama çok teşekkür ederim kendisine.

2023:12:10 17:38:43
Buse Karakuş

Buse Karakuş

İlk kez hayvan sahiplendim ve ilk kez bir veteriner deneyimim oldu. Bu kadar içime sinecegini tahmin etmezdim. Hem hayvanlara olan sevgileriyle hem de islerine olan ciddiyetlerini görmek beni çok memnun etti. Gönül rahatlığıyla yavrularınızı teslim edebilirsiniz🖤

2023:11:11 18:26:12
İrem Seçkin

İrem Seçkin

Yazın kedimi getirmiştim çok güzel ilgilendiler kedim biraz aksiydi ona rağmen. şimdi bir muhabbet kuşum var, onu henüz götürmedim. Kuşlarla araları nasıl bilmiyorum. 🤗

2023:11:10 10:00:06
Merve Kuktaş

Merve Kuktaş

çok güzel bi klinik hayvanlarla çok güzel ilgileniyorlar asla gözünüzün arkada kalmayacağı bir yer

2023:08:31 17:36:38
Hakan Ünsal

Hakan Ünsal

Müşteri memnuniyeti mükemmel

2022:01:09 13:58:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı