Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi

Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Çanakkale şehrinde bulunan sokak hayvanlarına geçici barınma, tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri sunan bir kuruluştur. Merkez, sokak hayvanlarının sağlık durumlarını iyileştirmek ve onlara sevgi dolu bir ortam sağlamak amacıyla faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

Merkez, Çanakkale Belediyesi tarafından 2015 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana binlerce sokak hayvanına hizmet veren merkez, hayvanseverlerin destekleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, sunduğu hizmetlerden herhangi bir ücret talep etmemektedir. Merkez, tamamen bağışlar ve gönüllülerin destekleriyle ayakta kalmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Sokak hayvanlarına geçici barınma imkanı
  • Tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri
  • Sevgi dolu bir ortam
  • Gönüllülerin katılımına açık faaliyetler
Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarının sağlık ve mutluluğu için önemli bir rol oynamaktadır. Merkezi destekleyerek, sokak hayvanlarının daha iyi bir yaşam şansına sahip olmalarına katkıda bulunabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Yorumlar - 1

user262387

Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Veteriner, sokak hayvanlarına çok iyi bir şekilde bakım sağlayan bir kurum. Veterinerlerin hayvanlara olan ilgisi ve özverisi gerçekten takdire şayan. Merkezin temizliği ve düzeni de oldukça başarılı. Sokak hayvanlarına yardım etmek için ellerinden geleni yapan bu kuruma 5 üzerinden 5 puan veriyorum.

12 Ağustos 2024
yüksel karatatar (yuxel)

yüksel karatatar (yuxel)

Hafta sonu olmasına rağmen nöbetçi hekim ve tekniker var , 7/24 ellerinden geldiğince canla başla sokak hayvanlarının refahı için çabalıyorlar

2023:09:10 15:22:53
Maykon Çelik Ev-KONTEYNER

Maykon Çelik Ev-KONTEYNER

Yağmurlu havada ezilmek üzere olan yavru kedi buldum. karnını doğurduktan sonra akşam evde misafir ettik. Boynunda yara vardı ve iltihap kapmıştı. Sabah belediye barınagına götürüp bıraktım. İyileş miş ve esenler kedi parkına bırakılmış. Tüm çalişan ekibe teşekkür ederim

2023:12:22 19:38:10
Ahmet ŞAHİN

Ahmet ŞAHİN

Sokak hayvanları adına yapılan güzel bir hizmet. Genellikle kedi ve köpeklerin bakım, tedavi ve kısırlaştırmaları yapılıyor. Kediler daha sonra Esenlerdeki kedi köyüne bırakılıyor. 24 saat açık. Girişte güvenlik görevlisi sizinle ilgileniyor. Hayvanı bıraktığınızda veya aldığınızda form doldurup imza atıyorsunuz. İstediğiniz hayvanı da sahiplenebilirsiniz. Bazen bıraktığınız hayvanın bulunmasında sorun yaşanabiliyor. Bu konuda daha dikkatli ve koordineli olmalılar. Çalışmalarını yine de özveriyle yapıyor ve yardımcı oluyorlar. Bu arada kısırlaştırmak için bıraktığımız ve bulamadığımız kedimizi bir hafta sonra saglıklı bir şekilde aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

2023:08:28 09:15:29
cetin kural

cetin kural

Yardımcı olmaya çalışan personelide içinde barındıran bir barınak. Sokakta beslediğim iz 7 tane kediyi randevu alarak götürdük ve kısırlaştırma operasyonu yapıldı. Aynı gün akşam üstü hepsini sağlıklı olarak aldık ve hiç bir bedel ödemedik. Mama yardımı yapabilirsiniz. Tavsiye edilir.

2023:10:04 03:53:58
Aykan Haci

Aykan Haci

Ekip, başta Kadın Veteriner Hekim ilgili,güleryüzlü,içten ve işini hakkıyla-severek yapıyor.Kontrolden sonra sokaktan sahiplensiğimuz köpeğimizi etkilerinden zor kurtardım.Çalışma ortamı hariç

2023:10:18 12:40:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı