Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Pet City Veteriner Kliniği Çanakkale

Pet City Veteriner Kliniği, Çanakkale şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenilmektedir.

Tarihçe

Pet City Veteriner Kliniği, 2010 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet Bey tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde fiyatlar, yapılan hizmete ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir. Ancak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaya özen gösteriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık
Pet City Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı konusunda titizlikle çalışan bir ekipten oluşmaktadır. Evcil dostlarınızın sağlığı bizim için önemlidir ve onlara en iyi bakımı sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Pet City Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user262381

Çanakkale Pet City Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimliydi. Hayvanımızın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verdiler ve gerekli tedavileri uyguladılar. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ağustos 2024
Nevin Kaptan

Nevin Kaptan

BaştaVeteriner doktor alkan bey ve calışan bütün sağlık ekibine çok teşekkür ederim köpegim berduşum bir aydır güvenilir ellerdeydi bu gün kavuşma günümüz ve çok heyecanlıyım

2023:12:11 05:31:05
ECE “Erenece78” AYDEMİR

ECE “Erenece78” AYDEMİR

Yorkshire Terrier'imi sürekli götürdüğüm klinik. Oldukça ilgili ve bilgili hekimler. Oğlum Mişa ile Özay Bey ve Alkan Bey ilgileniyor. Şimdiye kadar önerdileeri tedaviler hep başarılı sonuçlar verdi. Tavsiye ederim.

2024:01:05 12:31:23
Ahmet Korkut

Ahmet Korkut

Yıllardır gittiğimiz veterinerimiz. Evdeki dostlarımın ameliyatları her zaman sorunsuz geçmiştir,karmaşık olanlar da dahil. Teşekkür ederim.

2023:09:21 02:19:13
Ugur Aksu

Ugur Aksu

Aslında daha önce 5 vermiştim ilk gün ilgilendirler ancak sonra başka bir veterinere götürmek zorunda kaldım yeteri kadar pamuk koyulmamis sonra kokuyla birlikte yara oldu 20 günde hiç kaynama olmadı kiriklarda yeni gittiğim veterinere yeniden röntgen çekildi belden yapıldı ve iyileşti birahane tercih etmedim bunuda bulunduğum grupta paylaştım.

2022:07:26 10:25:55
Betül Erden

Betül Erden

Kedim için gidiyorum ve gayet memnunum kısırlaştırma işlemini burada yaptırdım sürekli gittiğim bir yerdi sonra taşınmak durumunda kaldım ve kedim buna bağlı olarak hem yer değiştirme hem fazla sesten epilepsi atağı geçirmeye başladı Özay bey ilgilendi ki iyi ki o ilgilendi o kadar kıymetli bilgiler verdi ki en önemliside ilaca başlamamam gerektiğini söyledi çok kötü olursa kullanırsın demişti. 2 yıldır atak geçirmiyor ve hiç bir ilaca bağımlı değil çok şükür. İyiki varsınız

2023:04:05 12:41:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar 12:00–14:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı