MarmaraVet Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çanakkale MarmaraVet Veteriner Kliniği

Çanakkale MarmaraVet Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ayşe Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Çanakkale MarmaraVet Veteriner Kliniği, kurulduğu günden bu yana bölgedeki evcil hayvan sahiplerine profesyonel ve sevgi dolu hizmet sunmaktadır. Deneyimli veteriner hekimlerimiz ve teknik ekibimiz, her zaman en iyi bakımı ve tedaviyi sağlamak için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde, evcil hayvanlarınızın sağlığına uygun fiyatlarla hizmet sunmaktayız. Tedavi ve bakım hizmetlerimizde şeffaf bir fiyat politikası benimsemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipman ve teknoloji
  • Acil durumlar için 7/24 hizmet
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık
Çanakkale MarmaraVet Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğunu ön planda tutarak, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Sevgi ve profesyonellikle yaklaştığımız her hasta, bizim için önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez MarmaraVet Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user262361

Çanakkale MarmaraVet Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve deneyimli. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ağustos 2024
Duygu Ses

Duygu Ses

Oğlum müdürü kısırlaştıma işlemi yaptırdık.güler yüzlü ve sıcak karşılandık öncesinde de bir mantar enfeksiyonu için yollarımız kesişmişti bugünde müdahalemiz oldu tüm ekibe çok teşekkür ederim oğlum çok sağlıklı tamamen ayılmış ve tertemiz teslim aldım emeğinize sağlık

2023:12:08 15:04:53
Elif Kopuz

Elif Kopuz

Boynunda açık yarası olan bir sokak kedisini götürdüm çok ilgili ve güler yüzlüler kedimize baktılar tedavi ettiler ve benden hiçbir ücret talep etmediler kedimizin yarası bir hafta sonunda tamamen kapandı kendilerine çok teşekkür ediyorum çok ilgili iyi bir klinik

2023:06:11 13:11:52
Özlem BILIR

Özlem BILIR

İki arka bacağı da kırılmış bir sokak kedisinin ameliyatı için yönlendirildiğimiz klinik.. 900 gramlık bebeğe çok başarılı iki ameliyat yapan Aydın Hoca'ya ve sevgi dolu güler yüzlü ekibine ona yeniden yürüyebilme imkanı verdiği için çok teşekkür ederizHızla iyileşiyoruz :)

2023:08:01 10:54:09
Uluc Ozturan

Uluc Ozturan

Lodosla birlikte uçan sundurmamızın taşıyıcı ayağına bağlı köpeğimiz Ubi en az 6-7 metre yükselerek en az 40 metre kadar uzağa savrulmuştu malesef. Omurgasında meydana gelen kırıkla ve arka bacaklarını kullanamaz halde İzmir Bergama'dan tavsiye üzerine Aydın Hocam'a ve Marmaravet'e ulaştık. Yapılan ameliyat, ameliyat sonrası gözetim süreci ve Ubi'yi İzmir'e getirdikten sonra bizim bakım sürecimizde göstermiş oldukları profesyonel ve ilgili yaklaşımları için Aydın Hocam'a ve tüm Marmaravet ekibine tekrar teşekkür ediyorum.. Ubi'miz çok şükür ayakta.. Bu süreçte almış olduğumuz her türlü hizmetten çok memnun kaldık.. Gönül rahatlığıyla petlerinizi emanet edebileceğiniz bir klinik.. Tüm dostlara tavsiye ederim..

2023:01:19 11:55:12
Evrim Genç

Evrim Genç

5. Kattan aşağıya düşen kızımın acil olarak muayene olması gerekiyordu. Telefon açtığım anda hemen gelin demeleri beni çok mutlu etti❤️Böylesi ciddi bir durum ilk defa başımıza geliyordu. O anki korku ve endişe ne kadar zor olsada. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatarak o kadar mutlu ve memnun ettilerki. Herşey çok temiz ve hijyenik, ilgi alaka ve tecrübe harika.Tüm ekip çok ama çok güler yüzlüTüm ekibe çok teşekkür ederim. Mişa bugün sayenizde çok iyi 🙏

2021:06:17 05:57:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:30
  • Salı 09:00–19:30
  • Çarşamba 09:00–19:30
  • Perşembe 09:00–19:30
  • Cuma 09:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–19:30
  • Pazar 10:00–18:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı