Vega Pet Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Çanakkale Vega Pet Veteriner Kliniği

Vega Pet Veteriner Kliniği, Çanakkale şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınızın tedavi ve bakımı için uzman veteriner hekimlerimiz bulunmaktadır.

Tarihçe

Vega Pet Veteriner Kliniği, 2010 yılında veteriner hekim Dr. Ayşe Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene: 50 TL
  • Aşılar: Fiyatlar veteriner hekim tarafından belirlenmektedir.
  • Ameliyatlar ve diğer tedaviler: Fiyatlar hizmete göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • İhtiyaç duyulan tüm veteriner hizmetleri
  • Evde veteriner hizmeti imkanı
Vega Pet Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğunu ön planda tutarak, onlara en iyi bakımı sunmaktadır. Uzman veteriner hekimlerimiz ve modern ekipmanlarımızla evcil hayvanlarınız güvende ve sağlıklı bir şekilde tedavi edilmektedir. Bizimle iletişime geçerek evcil dostlarınızın sağlığını koruyabilir ve onlara sevgi dolu bir ortam sağlayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Vega Pet Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user262292

Çanakkale Vega Pet Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veteriner hekimler çok ilgili ve deneyimli. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

12 Ağustos 2024
Catşami

Catşami

kedim şamiyle yakından ilgilenen ali bey ersin beye tüm ekibe çok çok teşekkür ediyorum. Hakkınız ödenmez

2023:12:05 18:14:21
Meyye Ay

Meyye Ay

Harika harika harika.. Sokak canlarını düzenli olarak besliyor ve bakımlarını sağlamaya çalışıyorum kendi imkanlarım dahilinde. Sağolsunlar ne zman gitsem gerek tedavi gerek maddi yönden çok yardımcı oldular. Bu zamanda bu şartlarda biz hayvanseverler için bunlar çok önemli ve değerli kıstaslar. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Güven ile canlarınızı hiç düşünmeden emanet edebilirsiniz. İyi ki varsınız

2024:01:07 10:32:47
Halil Özcan

Halil Özcan

Trafik kazasında yaralanan bir köpek için arkadaşımla gittiğimiz klinik. Bacağında kırık olduğunu öğrendik ve operasyon sonrasında iki hafta kadar kısa bir sürede minik yavrumuz sağlığına kavuştu. Ersin Bey ve tüm ekibe teşekkürlerimizi sunuyoruz.

2023:08:14 19:20:54
İbrahim Berk CİCİ

İbrahim Berk CİCİ

Köpeğim ares 2 gün boyunca sürekli kusuyordu. kliniğe geldiğimizde oyuncağını yuttuğunu öğrendik ve operasyonu yapıldı. bu süreçte bize ve arese olan ilgilerinden dolayı çok memnun kaldık.

2023:08:18 14:15:59
Buse Yeşilkaya

Buse Yeşilkaya

çok ilgili ve deneyimli bir ekip. çocuğum milkanın kırık operasyonunu ve kısırlaştırmasını yaptılar, olumsuz hiçbir durumla karşılaşmadık. tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum

2023:08:05 11:28:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 12:00–15:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı