Hellespont – Jolly Tur Satış Ofisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Çanakkale Hellespont - Jolly Tur Satış Ofisi

Çanakkale Hellespont - Jolly Tur Satış Ofisi, Çanakkale şehrinde turizm ve seyahat hizmetleri sunan bir acentedir. Müşterilerine yurt içi ve yurt dışı turlar, otel rezervasyonları, uçak bileti satışı ve araç kiralama gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

İşletme, sektördeki deneyimli ve uzman kadrosuyla 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Çanakkale Hellespont - Jolly Tur Satış Ofisi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Her bütçeye uygun tur seçenekleri ve ödeme kolaylıkları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş tur seçenekleri
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Kaliteli ve güvenilir iş ortaklarıyla çalışma
Çanakkale Hellespont - Jolly Tur Satış Ofisi, sektördeki tecrübesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir acentedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Hellespont – Jolly Tur Satış Ofisi Yorumlar - 1

user262179

Çanakkale Hellespont - Jolly Tur Satış Ofisi Seyahat Acentası oldukça profesyonel ve yardımsever bir ekipten oluşuyor. Tatil planlarımızı yaparken bize her konuda destek oldular ve en uygun seçenekleri sunarak bize yardımcı oldular. İlgili ve güler yüzlü personeli ile memnuniyetimizi sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

11 Ağustos 2024
Nihal Arslan

Nihal Arslan

Çok güzel bir geziydi rehberimiz sevgili yağmur hanıma güleryüzlü veşahane anlatımıyla çok teşekkür ediyoruz güzel bir anı olarak hatırımda kalacaktır ayrıca kaptanımızada güzel yolculuğumuz için teşekkürler🙏💛❤

2023:04:25 13:47:39
Cemre Selvi

Cemre Selvi

2 aylık bebeğimle tura katıldık, Yağmur hanımın gerek güleryüzü gerekse diksiyonu olsun her şey mükemmeldi. Bizi 1915 yılına götürdü. Şoförümüz Eyüp bey her an her istediğimizde güleryüzüyle karşıladı bizi. Çok teşekkürler çok memnun kaldık, herkese tavsiye ederiz

2023:10:28 14:07:09
ozi akn

ozi akn

2 gün önce ailem ile birlikte katıldığım Çanakkale şehitlik gezisi için rehber hizmeti aldık. Öncelikle belirtmek isterim ki her Anadolu insanı evlatlarını mutlaka Çanakkale ye getirmeli ve şehitliği gezdirmeli. Rehberlik hizmetine gelince, öncelikle rehberimiz hayati hocama teşekkür ederiz. Oldukça akıcı konuya ve alana hakim bilgili bir anlatımı vardı. Adeta bizi 1918 yılına götürdü ve hangi bölgede neler yaşanmış anlattı. Kesinlikle geziye gelenler tek başına hareket etmesin. Ömründe bir defa da olsa şehitliği bir rehber eşliğinde ziyaret etsin.

2023:08:20 16:39:26
Irfan Keskin

Irfan Keskin

Restoranda yemek fiyatına gün boyu tur, rehber hizmeti, feribot geçişleri, öğle yemeği daha ne olsun. Kendi aracımla da çok gezdim ama astla bu derece rahat olması. Öğretmen edasıyla grubumuza rehberlik eden Gönül Karadeniz hanıma çok teşekkür ederiz

2023:08:28 20:49:14
Tuba Erduğan

Tuba Erduğan

Günübirlik Şehitlik turu yapmayı planladık ve bu turu seçtik.Nasıl kötü bir deneyim oldu tarif edemem.Anlatmaya bile elim varmadı , üzerinden günler geçti ancak yazabiliyorum.Sabah tüm misafirleri isim isim okuyarak rehber ve otobüs belirlenmesi için dakikalarca beklettiler sıcak ve güneş altında...İlkokul öğretmenini bekleyen yeni öğrenci gibi adı okunan misafir rehberinin yanına gitti ve otobüse binmek için beklemeye başladı.Lüks araçlarla seyahat dediler ancak kliması arızalı bir otobüs denk geldi. Sebep her ne olursa olsun kabul edilemezdi zira 2023 Temmuz ayı sıcağında vücudumuzda terden ıslanmamış bir nokta kalmadı. Araç şoförü dahi molalarda aracı terk edip serinleyebileceği bir gölge arıyordu. Rehber anlatım yaparken şakır şakır ter akıtıyordu.Araçta sıcaktan zaman zaman bayılacağımızı düşündük. Adeta fenalaştık. Dönüp gelmek mümkün olsa dönecektim. Araçta soğuk su ikramı dahi yok ve molada aldığımız soğuk sular kısa sürede araç içi sıcaklıktan ılık bir çay formuna dönüşüyordu. Sabahtan akşama kadar bu işkenceye katlanmak zorunda kaldık. Sinirlerimiz harap oldu. Rezalet bir anı olarak kaldı....

2023:08:09 12:54:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 12:00–19:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı