Bayır Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Çanakkale Bayır Taksi

Çanakkale Bayır Taksi, Çanakkale şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, şehir içi ve şehirler arası taksi hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Bayır Taksi, 1995 yılında Ahmet Bayır tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Şehir içi ve şehirler arası seyahatler için uygun fiyatlar
  • Sabah erken saatlerde ve gece geç saatlerde ekstra ücret uygulaması yok
  • Ödeme seçenekleri: Nakit ve kredi kartı

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve güler yüzlü şoförler
  • Temiz ve bakımlı araçlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Çanakkale Bayır Taksi, müşterilerine konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilen bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Bayır Taksi Yorumlar - 1

user261946

Çanakkale Bayır Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçlar temiz ve konforlu, şoförler ise son derece profesyonel ve yardımseverler. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

11 Ağustos 2024
Eylul Varol

Eylul Varol

Yapılan davranışın insan küçümsemek ve müşteri fırçalamaktan başka bir şey olduğunu sanmıyorum bir daha tercih etmeyeceğiz çevremizce umarım tüm şöförleriniz böyle değildir işletmenin bu gidişle tercih edileceğini sanmıyorum haberiniz olsun cimer e de şikayetimiz var.

2022:05:23 05:01:00
Nezihi Kadakal

Nezihi Kadakal

Bu gece kıyı balıkçıllarından alan arkadaş sana parayı verince yetermi dedin. Adalet parkının oraya getirdin. Tamam abi evi biliyorum dedin . 2 tane yeşil parayı ayardım verdim . Verek yok bunlara sporcusun ama ayık karşında geri zekalı yokaslan parçası.

2022:04:05 21:33:46
Kaan Mert

Kaan Mert

Moğol tipli bi taksicileri var evden 3 4 dk geç çıktık diye beklediği için 7 tl extra yazmasına rağman bizi fırçaladı şimd bütün sabahımız zehir oldu eksi yıldız olsa hak ettiği o ama zaten plakadan cimere söyledik bile bayır taksi ye teşekkür ediyoruz bize yaşattığı deneyim için .

2022:05:23 04:54:14
İhsan Kayhan

İhsan Kayhan

Merkezi konum. Yeni yaz adresim. Ben de artık Çanakkaleliyim diyebilirim.

2023:06:15 21:59:24
Engin Kurt

Engin Kurt

Düzensiz şehirleşme var aşırı park sorunu var

2023:03:03 06:08:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı