Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Çanakkale BERSHKA FORUM MERSİN

BERSHKA FORUM MERSİN, genç ve dinamik moda tutkunlarına hitap eden bir giyim mağazasıdır. Mağaza, son trendleri takip eden ve tarzını yansıtmak isteyen müşterilere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

BERSHKA FORUM MERSİN, 2018 yılında Çanakkale'de açılmıştır. Mağaza, kısa sürede gençler arasında popüler hale gelmiş ve bölgedeki en çok tercih edilen giyim mağazalarından biri olmuştur.

Fiyat Politikası

Mağazada, uygun fiyatlarla kaliteli ve trend ürünler bulunmaktadır. BERSHKA FORUM MERSİN, gençlerin bütçesine uygun seçenekler sunarak herkesin tarzına hitap etmeyi amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Genç ve dinamik moda anlayışı
  • Son trendleri takip eden ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
BERSHKA FORUM MERSİN, gençler arasında popüler olan ve tarzını yansıtmak isteyen herkesin tercih etmesi gereken bir giyim mağazasıdır. Son trendleri takip eden ve uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunan mağaza, alışveriş deneyimini keyifli hale getirmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Yenişehir BERSHKA FORUM MERSİN Yorumlar - 1

user261710

Çanakkale Bershka Forum Mersin mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Mağaza çalışanları çok ilgili ve yardımseverdi. Ürün çeşitliliği de oldukça fazlaydı. Mağazanın genel atmosferi de çok hoştu. Kesinlikle tekrar alışveriş yapmak istiyorum.

11 Ağustos 2024
Kader Yılmaz

Kader Yılmaz

24 Aralık 19:40 ile 20:05 saatleri arasında iade işlemim için gittiğim mağazanızda kasada duran Görkem Şener adlı çalışanınız ve yönetici olduğunu iddia eden Okyanus hanım tarafından iade hakkım olmasına rağmen yapılmadı fiş talep ettiler mail atıp yeni fiş aldım vermeme rağmen benden bankayı arayıp onay kodu(!) istediler onuda vermeme rağmen ürünü iade alamıyorum diyerek iademi yapmadi benimle dalga geçer gibi benden taleplerde bulundu hepsini sunmama rağmen saygısızca konuştu tüm müşterilerin yanında ürünü itip ben işleminizi yapmıyorum gidip nereye şikayet ederseniz edin diyip ilgilenmedi bunuda kameredan verdiğim saat aralığına bakıp görebilirsiniz resmen mağdur oldum iademi yapabilecekken paramı hediye kartına yükletip elime verdiler böyle saygısızca davranmalarını çalışanlarınıza siz mi sağlıyorsunuzda bu terbiyesizliği yapabiliyorlar Görkem Şener'in yaptığı terbiyesizliğin hesabını kim verecek ? arkasında kimler var ki bu özgüvene sahip hakaret etmis olsam veya sözlü, fiziki şiddette bulunmuş olsam hadi hak ettim derim bu tavrını resmen müşteri kaybetmek için uğraşıyor çalışanlarınız hiç çözüm odaklı değiller sürekli bir oyalama iade hakkım olmasina rağmen Bershka gibi bir mağazada iadem yapılmadı

2023:12:25 14:30:01
My Angel İnk

My Angel İnk

İkinci bir ürün iÇin sıraya tekrar kaba birşekilde sıraya geçmeniz gerekiyor diyerek yardımcı olmayan kendisini mağaza müdürü olarak tanıyan Mete adlı kişiden şikayetçiyim bizzat müşteri hizmetlerine ne ulaşacağım bizzat şikayetçi olacağım0 puanı bile hak etmiyorlar

2023:01:18 18:30:40
Emre Acar

Emre Acar

Merhaba size ulaşa bileceğim cep tlf var mı mont için sadece sizin mağazada varmış internettn baktık da

2023:04:05 07:44:28
Sinem Kılınç

Sinem Kılınç

Çok güzel mağaza ama düzen çok saçma bot almaya mı girdik bot aramaya mı anlamadım.pantolonların altına botlar konulmuş botu bulabilirsek için baka sarf etmeniz gereken enerji olması lazım

2022:11:18 19:13:31
CANAVAR YTB

CANAVAR YTB

Çalışanlarin müşteriye biraz daha saygılı olması gerek.Ozellikle Erkek çalışan kasada duran arkadaşın(Konuşması çok kibar ama tavrı ve tarzi tam tersi).Coronadan dolayı içeride sosyal mesafeye dikkat derken tek kasa çalışıp yandaki arkadaşı 30 dakika telefonda konuşunca bir kasa daha açın da birikme olmasın onerime benim prosedürü bilmediğimiz karşılık vermesi bir yana klimaların çalışması yasak olduğu için içerisi çok sicak en azından Ykm ve diğerleri gibi depo kapısını avında iceriye temiz hava girsin onerime dahi siz anlamazsiniz karismayin diyebilecek modda olması enteresan ...

2020:06:03 17:58:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Çanakkale Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı