Nisa Market

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Çanakkale Nisa Market

Çanakkale Nisa Market, şehirde hizmet veren köklü bir markettir. 1990 yılında açılan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Nisa Market, Çanakkale'nin en eski marketlerinden biridir. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümüş ve gelişmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli ürünler
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Taze ve organik ürünler
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
Çanakkale Nisa Market'i tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunması, geniş ürün yelpazesi, taze ve organik ürünlerin bulunması ve müşteri memnuniyetini ön planda tutması işletmeyi tercih etmeniz için önemli sebeplerden sadece birkaçıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Nisa Market Yorumlar - 1

user261399

Çanakkale Nisa Market Alışveriş Merkezi oldukça geniş ve çeşitli ürünlerin bulunduğu bir alışveriş merkezi. Mağazaların düzenli ve temiz olması, çalışanların ilgili ve yardımsever olması beni memnun etti. Ayrıca yeme içme alanlarının da oldukça geniş ve kaliteli olduğunu söylemeliyim. Ancak bazı mağazaların fiyatları biraz yüksek olabilir. Genel olarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadım.

10 Ağustos 2024
RandiePro

RandiePro

HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ PLAY STATION SALONU!Ben hayatımda sayısız play station salonu gezdim. 2014 ten beri. Ve sonra 2018 de god of war 2018 e sahip olan playstion cu aramaya başladım. Sonunda bir tane buldum, ve o da 18 yaşından küçükleri ALMIYORDU! Aşırı gıcık oldum. Sonunda, önceki sene şansa döner yedim ondan sonra direk bu salonla karşılaştım. Bi baktım GOD OF WAR VAR VE ÜSTÜNE BENİ DE ALDILAR! Salondaki abi çok yardımcı oluyor. Oyunu falan açıyor bazı bilgiler veriyor... Süper atıştırmalıklar ve içecekler var. Bardakta fuse tea içebiliyorsun oynarken! Hepsi PS4. 1 saati sadece 5 tl (en fazla. Pek hatırlamıyorum) fakat 20 den sonra 18 altını almıyorlar. Yani geç gelmezseniz sıkıntı yok. Öyle güzel yer ki nerdeyse her gün gittim. Abi çok güler yüzlü ve ilgili. Bana bi keresinde çubuk kraker ikram etmişlerdi. Büyük abiler küfür ettiğinde arada onları uyarıyor. God of War olan konsolu başkası kullanırken başka oyun oynayabiliyorsun. Benim gördüğüm oyunlar, god of war, call of duty, battlefield ve fortnite. Grafikler süper. Bütün bunlar için 5 YILDIZ VERİYORUM!

2020:07:06 14:45:18
Enes Ömer Aydoğan

Enes Ömer Aydoğan

Çanakkale'nin açık ara en iyi PlayStation salonu! Güler yüzlü hizmet ve dev ekranlarıyla bölgenin en kaliteli hizmetini sunuyor. Rahat koltukları ve atıştırmalık ürünleriyle de ayrı bir güzellik sağlıyor.Üniversite öğrencilerinin bütçelerine uygun tarifelerinin bulunması, oyunlarda alınan keyfin iki katına çıkmasını sağlıyor.ZN PlayStation, Çanakkale'nin en iyisi.

2019:10:13 15:58:16
Cem Yıldırım

Cem Yıldırım

En güncel oyunlar ve yeni temiz cihazlar ile mükemmel bir hizmet sunan işletme sahibini kutlarım-bozuk kolu olmayan salon 😎

2019:10:13 15:36:27
Jiyan Şah

Jiyan Şah

Sürekli müşterisi olarak çok beğeniyorum. ZN Playstation da ki samimiyeti başka yerde bulamazsınız . Ve çok kaliteli bir hizmet var.HAYIRLI İŞLER

2019:10:12 20:37:25
Zaim Kartopan

Zaim Kartopan

Mekan çok güzel cihazlar sorunsuz. Ayrıca koltuklar gayet rahat👍

2019:10:13 17:07:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı