Bil-kent Kreş ve Anasınıfı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Çanakkale Bil-kent Kreş ve Anasınıfı

Çanakkale Bil-kent Kreş ve Anasınıfı, şehirdeki çocuklara kaliteli eğitim hizmeti sunan bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan kurum, uzman eğitimciler tarafından yönetilmekte olup, modern eğitim metotları ile çocukların gelişimine katkıda bulunmaktadır.

Tarihçe

Çanakkale Bil-kent Kreş ve Anasınıfı, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana binlerce çocuğa eğitim hizmeti sunmaktadır. Kurum, deneyimli ve uzman kadrosu ile güvenilir bir eğitim ortamı sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

Kurum, eğitim hizmetlerini sunarken uygun fiyat politikası benimsemektedir. Ayrıca, ailelere çeşitli ödeme seçenekleri sunarak, herkesin bu kaliteli eğitimden faydalanmasını sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman eğitimciler tarafından verilen eğitim
  • Modern eğitim metotları kullanılması
  • Çocukların bireysel gelişimine önem verilmesi
  • Geniş ve güvenli bir eğitim ortamı
Çanakkale Bil-kent Kreş ve Anasınıfı, çocukların eğitimine değer veren, güvenilir ve kaliteli bir kuruluştur. Uzman kadrosu ve modern eğitim metotları ile çocukların gelişimine katkıda bulunmaktadır. Ailelerin tercih etmesi gereken bir eğitim kurumudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Bil-kent Kreş ve Anasınıfı Yorumlar - 1

user261259

Çanakkale Bil-kent Kreş ve Anasınıfı Okul, çocukların eğitimine önem veren, deneyimli ve uzman kadrosuyla dikkat çeken bir okul. Çocukların bireysel gelişimlerini destekleyen ve onlara sevgi dolu bir ortam sunan bir kurum. Okulun fiziki koşulları da oldukça güvenli ve hijyenik. Ebeveynlerin çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebileceği bir okul olduğunu düşünüyorum.

10 Ağustos 2024
mihrap Doğan

mihrap Doğan

Geçtiğimiz kış çocuğumuz oraya gitmişti memnun da kalmıştık fakat yaz dönemi 2 ay boyunca kapalı kaldı ve geri döndüğümüz de eski Bilkentle arasında dağlar kadar fark vardı. Sürekli değişen öğretmen kadrosu kurum sahiplerinin ailelere üstten bakışı ve en ufak bir eleştiriyi kabul etmeyen anlayış ile karşılaştık ve bu durum bize hiç güven vermedi çocuğumuzun kaydını sildirdik.

2023:09:23 08:55:44
Armağan Karakaş

Armağan Karakaş

2. Yaşına giren Kızımıza Çanakkale de kreş ararken (kepez hariç) hepsini gezdm. Bilkent kreşte Beren Hanım ve Ozan Bey ile tanıştım, çok sıcak yaklaşımları ve eğitime yönelik çok tecrübeli anlatımları vardı, bizi gerçekten imrendirdiler, etkinliklerini instegram üzerinden takip edip 2 hafta içinde yazdırmaya karar verdik. Eğitimimiz henüz başlamadı ama kargosu gelen İnternet alışverişlerinde henüz ürünü kullanmadan yazılan 5 puanlar gibi şimdiden görüşümü yazmak istedim. Umarım kızımız içinde güzel bir gelişim süreci olur. Karar vermemiş olanlara bir yol göstermesi amacıyla gezdiğiniz kreşlerin arasına eklemenizi tavsiye ederim.

2021:08:12 19:54:30
Mert Kaya

Mert Kaya

Tavsiye etmem ilk günden çocuğun burnu morarmıştı

2023:09:04 08:20:05
Hüseyin Gülbay

Hüseyin Gülbay

2021:05:24 08:29:53
ogun mutlu dogan

ogun mutlu dogan

2023:09:23 08:45:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–18:00
  • Salı 07:30–18:00
  • Çarşamba 07:30–18:00
  • Perşembe 07:30–18:00
  • Cuma 07:30–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı