T. C. MEB Özel Esra Yurttut Bale, Dans ve Müzik Kursu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Çanakkale T. C. MEB Özel Esra Yurttut Bale, Dans ve Müzik Kursu

Çanakkale şehrinde bulunan T. C. MEB Özel Esra Yurttut Bale, Dans ve Müzik Kursu, bale, dans ve müzik alanlarında eğitim hizmeti sunmaktadır. Kurs, öğrencilere profesyonel eğitmenler eşliğinde bale, dans ve müzik alanlarında yeteneklerini geliştirme fırsatı sunmaktadır.

Tarihçe

T. C. MEB Özel Esra Yurttut Bale, Dans ve Müzik Kursu, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok öğrenciye başarılı bir eğitim hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kursun fiyat politikası, eğitim süresine ve kurs programına göre değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgi için kursun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Bale, dans ve müzik alanlarında yeteneklerini geliştirmek isteyen öğrenciler
  • Profesyonel bir eğitim almak isteyen bireyler

İşletmenin Önemli Özellikleri

  • Profesyonel eğitmenler eşliğinde eğitim imkanı
  • Geniş kurs programı seçenekleri
  • Modern ve donanımlı eğitim alanları
Çanakkale T. C. MEB Özel Esra Yurttut Bale, Dans ve Müzik Kursu, bale, dans ve müzik alanlarında kaliteli bir eğitim sunarak öğrencilerin yeteneklerini en iyi şekilde geliştirmelerine olanak tanır. Profesyonel eğitmenler eşliğinde verilen eğitimlerle öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri ve başarılı bir kariyere adım atmaları sağlanır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez T. C. MEB Özel Esra Yurttut Bale, Dans ve Müzik Kursu Yorumlar - 1

user261203

Okulda aldığım bale, dans ve müzik dersleri sayesinde kendimi geliştirdim ve yeteneklerimi keşfettim. Öğretmenlerim çok ilgili ve tecrübeli, dersler çok eğlenceli ve verimli geçiyor. Okulun atmosferi de çok güzel, her zaman motive edici bir ortam var. Kesinlikle tavsiye ederim!

10 Ağustos 2024
Selma Yilmaz

Selma Yilmaz

Kızım👧 katıldığı piyano🎼🎵🎶🎹 kursundan ve yaz okulunda 💯cok keyif alarak ve mutlu olarak zaman geçirdi🥰. Herşey için çok teşekkür ederiz 🤗en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler🙋🏼‍♀️🥰

2022:12:09 14:10:10
Bora Alkan

Bora Alkan

Dans disiplinleri bundan daha keyifli bir şekilde aktarılamazdı.

2023:11:26 09:47:47
ersen kaya

ersen kaya

Bu yaz yaz okuluyla başladık, şimdi ise piyano ve baleyle devam ediyoruz. Kızım severek gidiyor. Piyanoda Can öğretmene, balede Gizem öğretmene ve bütün ekibe çok teşekkür ederiz.

2022:12:17 07:27:54
Özlem Akı

Özlem Akı

Öğrencilerine en üst seviyede verdiği profesyonel eğitimi, sıcacık, samimi ve içten yaklaşımı ile gönüllerine hitap eden, velilerinin de çok kıymetli bale öğretmenidir. Çanakkale için büyük şanssınız 💐💐💐

2021:09:23 13:46:40
Onur Emir

Onur Emir

Esra'nın, geçen yıl bale eğitimine ve bu yıl da pilates ve kontak doğaçlama eğitimlerine katılıyorum. Profesyonel dansçı olmasının yanında bedene ve insana olan yaklaşımı çok etkileyici. Sayesinde kısa sürede bedenimin sınırlarını genişletttim.

2019:04:17 20:11:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı Kapalı
  • Çarşamba 12:00–20:00
  • Perşembe 12:00–20:00
  • Cuma 12:00–20:00
  • Cumartesi 11:00–18:00
  • Pazar 11:00–18:00

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı