MERKEZ ATATÜRK GÜÇLENDİRME İKMAL İNŞAATI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Çanakkale Merkez Atatürk Güçlendirme İkmal İnşaatı

Merkez Atatürk Güçlendirme İkmal İnşaatı, Çanakkale şehrinde faaliyet gösteren bir inşaat firmasıdır. Şehrin merkezinde bulunan bu firma, güçlendirme ve ikmal inşaatları konusunda uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Merkez Atatürk Güçlendirme İkmal İnşaatı, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok başarılı proje tamamlamış ve müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Merkez Atatürk Güçlendirme İkmal İnşaatı, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Her bütçeye uygun çözümler sunarak müşterilerinin beklentilerini karşılamayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Zamanında teslim garantisi
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Merkez Atatürk Güçlendirme İkmal İnşaatı, güvenilir ve kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunarak müşterilerinin tercihi olmaktadır. Profesyonel ekip ve zamanında teslim garantisi ile projelerinizi güvenle teslim edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez MERKEZ ATATÜRK GÜÇLENDİRME İKMAL İNŞAATI Yorumlar - 1

user261141

Okulun fiziksel durumu oldukça iyi, geniş ve ferah bir okul binasına sahip. Öğretmenlerin ilgisi ve öğrencilere olan yaklaşımı da oldukça olumlu. Ancak bazı derslerde daha fazla materyal ve ekipman kullanılabilir. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu düşünüyorum.

10 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı