Kebap Yiyelim Ocakbaşı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Çanakkale Kebap Yiyelim Ocakbaşı

Çanakkale Kebap Yiyelim Ocakbaşı, şehrin en lezzetli kebap ve mangal çeşitlerini sunan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve lezzetli yemekler sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında açılan Kebap Yiyelim Ocakbaşı, o günden bu yana geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini müşterilerine sunmaktadır. Uzman aşçılarımız tarafından hazırlanan kebap ve mangal çeşitleri, misafirlerimizin damak zevkine hitap etmektedir.

Fiyat Politikası

Çanakkale Kebap Yiyelim Ocakbaşı, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve lezzet göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makuldür.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler
  • Uzman aşçılar tarafından özenle hazırlanan kebap ve mangal çeşitleri
  • Şehrin merkezi konumunda bulunması ve kolay ulaşılabilir olması
  • Temiz ve hijyenik bir ortamda hizmet verilmesi
Çanakkale Kebap Yiyelim Ocakbaşı, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir mekandır. Siz de geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini deneyimlemek istiyorsanız, bizi ziyaret etmeye davet ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Kebap Yiyelim Ocakbaşı Yorumlar - 1

user261127

Çanakkale Kebap Yiyelim Ocakbaşı Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Kebapları çok lezzetli ve tazeydi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosfer de çok hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

10 Ağustos 2024
Yusuf Tunç

Yusuf Tunç

Müşterilerle ilginilmesi gayet güzel. Etleri büfeden bakıp seçebiliyorsunuz. Biz Adana, Ciğer, Lokum denilen kuzu ve Çöp Şiş yedik. Adana, Lokum ve Ciğer güzeldi. Çöp Şiş bi tık olmamıştı sanki. Mezeleri de gayet güzel ve bittikçe ekstra ücret almadan yenileniyor. Şalgamları Adana’dan geliyor ve güzel. Üstüne bal kabaklı muhallebi yedik çayla. O da güzeldi. Hizmetleri için teşekkür ediyoruz, bi daha gideceğiz.

2023:11:30 10:11:21
Si Fa

Si Fa

Dört dörtlük yemek yedik, gerçekten hakkını verdiler! Çanakkaleye gelen herkese tavsiye ederiz. Önünde park etmeyede yerler var. Dükkanın içide lavabosuda gayet temizdi. Adana, Urfa, Tavuk, Çiğer ve Kuzu Şiş yedik. İstediğimiz gibide hazırlanıyor, yarım ondan yarım ondan. Hepsi çok güzeldi, kesinlikle gidilir! Kliması olsaydı tam olurdu, ama bu yemeğe klimasızda oturulur. Mezeleri ve Salata olan ikramlarda çok lezzetliydi. Ellerinize sağlık, Allah bol kazançlar versin.

2023:08:03 18:13:42
Nilgün Tural

Nilgün Tural

Daha önceden de gittiğimiz bu işletme el değiştirmiş. Hizmet ve mekanda olumlu düzenlemeler yapılmış. İkram edilen meze sayısı ve çeşidi arttırılmış ancak lezzet konusunda usta değişikliği fark ediliyor. Sık sık isteğimizin olup olmadığı sorulması rahatsız edici olabiliyor.

2023:10:17 17:02:44
Buse Gürel

Buse Gürel

İşletme oldukça ilgiliydi. Porsiyonları gayet yeterliydi ve ikramlar çok lezzetliydi. Yemek sonunda tatlı ikramlarıyla gönlümüzü fethetti.

2024:01:08 16:50:24
timucin pusat

timucin pusat

Sanki mezelere para ödüyorsunuz, kebap da yanında geliyor gibi. Kebap çabucak bitiyor, mezelerle başbaşa kalıveriyorsunuz. Bu terslikte bir iş var. Attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmiyor. Doyumluk değil, tadımlık. Ama fiyat kol gibi af edersiniz.

2023:10:20 07:45:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:30–21:30
  • Salı 10:30–21:30
  • Çarşamba 10:30–21:30
  • Perşembe 10:30–01:00
  • Cuma 10:30–21:30
  • Cumartesi 10:30–21:30
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı