Çanakkale Radar Tepesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Çanakkale Radar Tepesi

Çanakkale Radar Tepesi, Çanakkale şehrinde bulunan tarihi bir mekandır. Tepede bulunan radar sistemi, Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilmiş olup, I. Dünya Savaşı sırasında stratejik bir öneme sahiptir.

Tarihçe

Çanakkale Radar Tepesi, 1915 yılında Osmanlı İmparatorluğu tarafından inşa edilmiştir. Tepenin yüksekliği ve konumu sayesinde, düşman gemilerinin hareketlerini izlemek ve önlem almak amacıyla kullanılmıştır.

Fiyat Politikası

Çanakkale Radar Tepesi'ni ziyaret etmek ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • Tarihi bir mekan olması
  • Stratejik bir konuma sahip olması
  • Çanakkale Savaşı'na tanıklık etmiş olması
Çanakkale Radar Tepesi, tarihi ve stratejik önemiyle ziyaret edilmesi gereken bir mekandır. Burada geçmişe tanıklık edebilir ve Çanakkale'nin tarihine daha yakından şahitlik edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Çanakkale Radar Tepesi Yorumlar - 1

user261091

Çanakkale Çanakkale Radar Tepesi Karavan Parkı harika bir konuma sahip. Manzarası muhteşem ve doğayla iç içe bir konaklama deneyimi sunuyor. Temiz ve düzenli bir tesis olması da çok önemli. Ancak tuvalet ve duş imkanları biraz yetersizdi. Genel olarak keyifli bir konaklama geçirdik.

10 Ağustos 2024
cihangir coskun

cihangir coskun

Manzara mukemmel mutlaka gorumesi gerek tesis cok guzel ve farkli degisik biyerler gormeyi sevenler icin ideal ama iftar yemegine gittik hizmet yetersiz yemekler cok kotuydu tam bir husran yasadik belki yeni acildiklari icindir. Ama biran once toparlasalar iyi olur

2023:03:29 23:27:44
Gürbüz Seyan

Gürbüz Seyan

Muhteşem konum inanılmaz güzel

2023:11:17 12:46:55
Murat Dinç

Murat Dinç

Çanakkaleyi en üst noktasından görebileceğiniz; profesyonel hizmet ve kaliteli ürünler sunan bir mekan.Manzara mükemmel.

2023:04:04 06:22:57
Servet çağlar Özgün

Servet çağlar Özgün

Hizmet sifir rezil bir yer calisanlar ilgisiz manzara olmasa asla gidilmez

2024:01:01 09:46:32
Kadir Sencan

Kadir Sencan

Manzara çok güzel. İşletmeye girmek zorunda değilsiniz. Teras herkese açık.

2023:09:05 04:50:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı