Emniyet Restaurant – Geniş Bahçeli Şık Restoran, Kahvaltı, Çorba, Et, Kebap, Lahmacun, Pide

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Çanakkale Emniyet Restaurant - Geniş Bahçeli Şık Restoran

Emniyet Restaurant, Çanakkale şehrinde bulunan geniş bahçeli ve şık bir restorandır. Kahvaltı, çorba, et, kebap, lahmacun, pide gibi lezzetli yemekleriyle misafirlerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Emniyet Restaurant, yıllardır Çanakkale'nin lezzet duraklarından biri olmuştur. Geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunan restoran, kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Kahvaltı menüsü: 25 TL
  • Çorba çeşitleri: 10-15 TL arasında
  • Et ve kebap menüleri: 30-50 TL arasında
  • Lahmacun ve pide çeşitleri: 10-20 TL arasında

Önemli Özellikler

  • Geniş bahçesiyle doğa içinde keyifli bir yemek deneyimi sunar.
  • Geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunar.
  • Şık ve modern dekorasyonuyla dikkat çeker.
  • Uygun fiyatlarıyla her kesime hitap eder.
Emniyet Restaurant, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmeti ve şık atmosferiyle Çanakkale'de tercih edilmesi gereken bir restorandır. Misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi yaşatmayı hedefler.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Kepez Emniyet Restaurant – Geniş Bahçeli Şık Restoran, Kahvaltı, Çorba, Et, Kebap, Lahmacun, Pide Yorumlar - 1

user261045

Çanakkale Emniyet Restaurant, harika bir atmosfere sahip geniş bahçesiyle dikkat çekiyor. Kahvaltı seçenekleri oldukça zengin ve lezzetli. Et yemekleri ve kebapları da oldukça başarılı. Lahmacun ve pideleri de çok lezzetli. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı hizmet sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

10 Ağustos 2024
Çetin Ayhan

Çetin Ayhan

Etlerinin kalitesini biliyorum. Söylemeye gerek yok. Kahvaltı için daha önceden gitmemiştim. Kesinlikle Çanakkale’deki en kaliteli kahvaltı servisi diyebilirim. Servis hızı kalitesi personel ilgisi kıyaslanamaz. Kahvaltılık ürünlerin içerik açısından kesinlikle tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. Lezzet olarak da hepsi birbirinden lezzetli. Dışarıda uzun kahvaltı yapacak olursam başka bir yeri tercih etmem.

2023:12:31 10:58:03
Bahadır Sağlam

Bahadır Sağlam

ET SEVERLEREÇanakkale'de neredeyse 1 yıllık, yeni, ferah bir mekan. Çanakkale'de aynı isimle kasapları vardı, şimdi de burayı açmışlar.Çanakkale İzmir yönünde Shell İstasyonu yanında, otopark imkanı bulunan bu restoranda çocuk oyun alanlarının olması gayet olumlu. Bahçesi de yaz günlerinde gayet huzur verici. Lavaboları da oldukça temizdi. Çalışanların da ilgisi gayet iyiydi.Çok çeşitli etleri var ve gerçekten lezzetliydi. Restorana girerken yiyeceğiniz etleri seçebilirsiniz. Yediklerimden en çok külbastı hoşuma gitti. Bunun dışında da çorba, lahmacun, tatlı vs. çeşitleri de var. İkram olarak peynir, tereyağı, çiğ köfte, lavaş ve çay kahve geliyor. İkramlar fena değil ama tabii ki büyük şehirlerdekl gittiğimiz kebapçıların tarzında bol ve çeşitli değil, ki Çanakkale'de böyle bir mekan da yok zaten.Uzun lafın kısası, ben Emniyet Restoranı beğendim, et yiyeceğim zaman yine gelirim.

2023:08:09 15:18:09
Darius Sliwa

Darius Sliwa

Teşekkürler Nejla, yağmurlu günümüzü güzel hizmetinizle güzelleştirdiniz. Keyifli atmosfer için size ve ekibinize teşekkür ederiz.

2024:01:20 14:17:33
Ali Alemdar

Ali Alemdar

Tek kelime ile mükemmel vakit geçirdik. Çalışanlar çok ilgili çok teşekkür ederim.Mutfağı harika özellikle ben Kasap işletmecisi olarak yorum yapıyorum Etleri çok kaliteli ve özenle hazırlanmış. Temiz bir yer herkese tavsiye ederim.

2024:01:07 09:15:00
BeeSantRa

BeeSantRa

İlk önce şunu belirtmeliyim ki gayet ferah ve güzel bir ortamı var. Hem içerde hemde bahçede yemek yeme imkanı mevcut. Garsonları gayet ilgili ve güler yüzlüler, yemekleri lezzetli denecek düzeyde. Doğu ve Güneydoğu'da çok kebap yediğim için onların seviyesine ulaşamıyor nerdeyse çoğu mekan. Ama genede lezzeti fena değil ve porsiyonu bol geldi. Ayrıca fiyatlarda normal. Tavsiye edeceğim bir mekan.

2023:09:27 09:17:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–22:00
  • Salı 08:30–22:00
  • Çarşamba 08:30–22:00
  • Perşembe 08:30–22:00
  • Cuma 08:30–22:00
  • Cumartesi 08:30–22:00
  • Pazar 08:30–22:00

Çanakkale Kepez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı