Ptt-esenler

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Çanakkale Ptt-Esenler

Çanakkale Ptt-Esenler, Çanakkale şehrinde bulunan bir postane şubesidir. Müşterilere posta gönderme, paket servisi, fatura ödeme gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Çanakkale Ptt-Esenler, Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT'nin bir şubesi olarak hizmet vermektedir. Yıllardır güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Posta gönderme ücretleri standart PTT fiyatları üzerinden belirlenmektedir.
  • Paket servisi için farklı boyutlara ve ağırlıklara göre fiyatlandırma yapılmaktadır.
  • Fatura ödeme hizmeti için ek bir ücret alınmamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Güvenilir ve hızlı hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
Çanakkale Ptt-Esenler'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatlar ve geniş hizmet yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Ptt-esenler Yorumlar - 1

user260827

Çanakkale Ptt-Esenler Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli bir hizmet sunuyor. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. Posta işlemlerimde herhangi bir sorun yaşamadım. Temiz ve düzenli bir ortama sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ağustos 2024
Serap Dikenli Şengezer

Serap Dikenli Şengezer

Yıllardir değişmeyen aksaklıklar hep aynı.oraya kim gelse bir adım ileri gidilemiyor.lokasyon olarak çok güzel ve insanların işini kolaylastırıyor ama kalabalık olmayan günde bile bir işini yapmak yarım saat.guleryuz yok,iş disiplini yok.

2024:01:24 06:34:46
aresmiaçiko

aresmiaçiko

Ptt küçük şube. Mevki olarak çok güzel. Merkeze inmek istemeyenler için güzel olmuş. Çalışanlar biraz daha güleryüzlü olursa daha güzel olur. Bu mevkide başka yakın bir atm olmaması kötü. Atmsi nakit için çok güzel

2019:12:11 15:24:40
Abdul Canbaz

Abdul Canbaz

Çalışan hanımefendiye 5 yıldız. Bu kadar yoğun olan bir bölgeye tek personel veren PTT başmüdürlüğüne 3 yıldız. Ortalaması 4 yıldız.

2020:04:20 18:57:44
Sinasi Karacalar

Sinasi Karacalar

Bir kişi çalışıyor, mahalleli de oraya yığılıyor. Acil işiniz varsa p.tesi ve cuma günleri gitmeyin. Çalışan bayan iş yapıcam diye tribe girmekten çalışmıyor.

2019:02:08 20:57:26
Belgin Ağırcan

Belgin Ağırcan

Çalışan Hanımefendiyi tebrik ederim..o kadar sakin, güleryüzlü..her soruya sabırla cevap veriyor, tek başına o kadar insan ile uğraşıyor..çok ama çok memnunum..teşekkürler guzel insan

2020:11:30 09:18:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı