Köksal Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Çanakkale Köksal Eczanesi

Çanakkale Köksal Eczanesi, 1995 yılında hizmet vermeye başlamış köklü bir eczane olarak bilinmektedir. Eczane, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmakta ve uzman eczacılarıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Köksal Eczanesi, 1995 yılında Sayın Mehmet Köksal tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman eczacılar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Çanakkale Köksal Eczanesi, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle tercih edilen bir eczane olmuştur. Uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çanakkale Merkez Köksal Eczanesi Yorumlar - 1

user260793

Çanakkale Köksal Eczanesi oldukça ilgili ve profesyonel bir hizmet sunuyor. Eczane çalışanları hastalara karşı son derece anlayışlı ve yardımseverler. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Eczanenin temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ağustos 2024
Celal Özdamar

Celal Özdamar

Sıddıka hanım ve ekibi çok güleryüzlüVe işini severek yaptıkları çok belli. Her konuda destekleri için sonsuz teşekkürler.

2022:12:31 10:34:58
Gizem Özkan

Gizem Özkan

Sıdıka Hanım'a ilgisi ve güleryüzlülüğü için çok teşekkür ederim.

2021:09:17 08:20:11
PH PC

PH PC

Eczane ana caddeden çok uzakta değil. Çok verimli ve güler yüzlü personel... Beyefendi iyi İngilizce konuşuyordu ve çok yardımsever ve ilgiliydi. Şiddetle tavsiye edilir ve harika çalışmaya devam edin 👍

2023:03:07 18:21:56
Gizem Kavak

Gizem Kavak

2021:08:16 23:03:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı