Cesur Petshop

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Çanakkale Cesur Petshop

Çanakkale Cesur Petshop, 2005 yılında kurulmuş bir evcil hayvan mağazasıdır. Mağazamız, evcil hayvan sahiplerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır ve aynı zamanda evcil hayvan bakımı konusunda uzman personellerimizle hizmet vermektedir.

Tarihçe

Çanakkale Cesur Petshop, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Mağazamız, evcil hayvan sahiplerine en kaliteli ürünleri sunmayı ve evcil hayvanların sağlıklı bir şekilde bakımını sağlamayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Çanakkale Cesur Petshop, uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır ve düzenli olarak indirimler yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman personel
  • Kaliteli ve uygun fiyatlar
  • Evcil hayvan sağlığına önem veren hizmet anlayışı
Çanakkale Cesur Petshop'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Mağazamızda evcil hayvanınız için ihtiyacınız olan her şeyi bulabilir, uzman personelimizden destek alabilir ve evcil hayvanınızın sağlıklı bir şekilde bakımını sağlayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çanakkale Merkez Cesur Petshop Yorumlar - 1

user260698

Çanakkale Cesur Petshop Evcil Hayvan Mağazası'nda çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Hem evcil hayvanlar için hem de onların sahipleri için her türlü ihtiyaca yönelik ürünler mevcut. Mağaza sahipleri ve çalışanları da son derece ilgili ve yardımsever. Evcil hayvanınız için ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz bir mağaza. Kesinlikle tavsiye ederim.

9 Ağustos 2024
Makbule Ulus

Makbule Ulus

Muhabbet kuşu aldık bizi bakımı konusunda çok güzel aydınlattılar teşekkür ederiz

2024:01:18 09:33:01
Mustafa Yalçın.

Mustafa Yalçın.

Bir çok bilinen mama markası ile hizmet veren, hayvan sever bir işletme...

2023:10:14 13:26:07
Mukaddes Eren

Mukaddes Eren

Küçük bir işletme çeşit az

2023:11:05 06:32:50
Gizem Engin

Gizem Engin

Kedi kumu kabı iademi kabul etmediler. Kabı alırken kullanılmadığı takdirde iade edebilirsiniz dendiği için satın almıştım. Satın aldığımda ürün paketli değil ve çok tozlu idi. Tozdan arınması amaçlı üzerini su yardımı ile temizledim. Fakat sonrasında ihtiyacım olmadığı için kullanmadım. İade etmek için götürdüğümde'' bu ürün kullanılmış içine kum koymuşsunuz ve bunun sonucunda çizilmiş''iftirası kullanılarak kabul etmediler. İade alamayacaklarını iftira atarak değilde kibar bir ifade kullanarak anlatanilirlerdi. Mekanı değerlendirecek olursam içeri pis, karmaşık ve kötü kokuyor.

2022:02:02 12:29:04
Muhammed Gür

Muhammed Gür

Petshop'a dair herşey diyebilirim ilgi alakalarından dolayı çok teşekkür ederim doğru adres...

2023:01:26 11:26:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar 10:00–18:30

Çanakkale Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı